Fello rabattkod

Aktuella Fello rabattkoder och erbjudanden för april 2024

50% rabatt
Erbjudande

Få 50% rabatt i två månader på alla abonnemang

Fello erbjuder nya kunder halva priset de två första månaderna!

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Fello

Följ länken till aktuella erbjudanden

Erbjudande
Erbjudande

Billiga abonnemang för studenter

Extra bra för alla studenter, 55+ och under 18 år!

Vanliga frågor

Kan jag få ett SMS vid missade samtal från Fello?

Ja, Fello har introducerat en tjänst där du får ett SMS om du missar ett samtal. Detta är en funktion som fortfarande rullas ut, så alla kunder har inte tillgång ännu. För att tjänsten ska fungera måste din röstbrevlåda vara aktiverad via "Mina sidor". Ett SMS skickas endast om samtalet inte kan kopplas fram, till exempel om din telefon är i flygplansläge eller saknar täckning.

Hur förbereder jag mig för mobilanvändning utomlands?

Innan du ger dig iväg utomlands, se till att roaming är aktiverat för att undvika onödiga kostnader. Fello erbjuder bra tips för att hålla mobilkostnaderna nere: kontrollera abonnemangets inställningar, stäng av dataroaming utanför EU/EES, och tänk på att satellituppkoppling på fartyg kan bli dyrt. Kom ihåg att aktivera din röstbrevlåda igen när du är tillbaka!

Hur ställer jag in autogiro eller e-faktura med Fello?

För att ställa in autogiro eller e-faktura, börja med att byta till e-postfaktura via "Mina sidor". Efter att du mottagit din första faktura kan du registrera dig för e-faktura eller autogiro via din internetbank, med ditt personnummer som referens. Fello meddelar via SMS när anmälan är godkänd. Även med autogiro får du en faktura via e-post, men beloppet dras automatiskt på förfallodagen.

Vad gäller för mobilanvändning utanför EU/EES?

Användning utanför EU/EES innebär att fri roaming inte gäller. Priser för samtal, sms, och datanvändning varierar beroende på land. För samtal debiteras du per påbörjad minut, surf kan debiteras per påbörjad MB, och för sms betalar du per meddelande. För att undvika oväntade kostnader, använd wifi när det är möjligt och stäng av dataroaming.

Hur fungerar Fello vid resor och utlandsvistelser?

För en bekymmersfri utlandsvistelse, rekommenderar Fello att du stänger av mobildata och data-roaming, kontrollerar samtals- och SMS-kostnader till destinationen, undviker kostnadsfria nummer som kan innebära extra avgifter, stänger av röstbrevlådan för att undvika debitering för inkommande samtal, och aktiverar flygplansläge när du är till havs. Dessa steg hjälper dig att undvika oväntade mobilkostnader och njuta av din resa.

Så här använder du din Fello rabattkod

  1. Utforska Fello: Letar du efter ett nytt mobilabonnemang? Börja med att utforska Fello för att hitta det perfekta valet för dig.
  2. Välj prenumerationsmodell: När du har hittat ditt ideal, välj den prenumerationsmodell som passar dina behov bäst.
  3. Anpassa ditt abonnemang: Ange om du vill ha ett nytt nummer, behålla det gamla, och välj när du vill att ditt abonnemang ska starta.
  4. Bekräfta med BankID: Använd BankID för att bekräfta ditt köp. Ange din rabattkod om möjligt; kampanjer och rabatter kan annars ha tillämpats automatiskt.
  5. Avsluta beställningen: Efter bekräftelse, slutför din beställning och förbered dig på att njuta av ditt nya abonnemang hos Fello.