Vimla rabattkod

Aktuella Vimla rabattkoder och erbjudanden för oktober 2022

Gå till vimla.se

Andra besökare tittade även på

Vimla

Vimla är en mobiltelefonoperatör som erbjuder billiga mobiltelefon-abonnemang. Hos dem är du inte kund utan blir medlem och har som sådan möjlighet att vara med och påverka utbudet.

Hos Vimla strävar man efter att lyssna på sina medlemmar för att förbättra servicen. De har även abonnemang särskilt för studenter / 55+. Vimla har de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden och du har aldrig någon bindningstid oavsett vilket abonnemang du väljer!

Billiga mobiltelefon-abonnemang

Vimla är en mobiltelefonoperatör som fokuserar på att göra mobiltelefoni bättre i samarbete med sina kunder. Du kan välja mellan två olika abonnemang, vimla mer eller vimla mindre. Du har också möjlighet att utifrån dessa abonnemang helt bestämma hur du vill att ditt abonnemang ska se ut.

Du väljer själv hur mycket samtal, meddelanden och data du behöver varje månad. Förändras dina behov ändrar du enkelt innehållet på "Mitt Vimla". På det viset har du alltid det abonnemang som passar just dig bäst och slipper betala extra för resurser som du inte använder.

Vimla rabatt

Vimla jobbar normalt sett inte med rabattkoder. De erbjuder däremot ofta extra bra kampanjer. Här på rabatt.se listar vi alla aktuella rabattkoder och kampanjer för Vimla. Du kan till exempel spara 10 kronor i månaden på alla abonnemang när du klickar på ett erbjudande hos oss för Vimla!

Beställning

Gå in på hemsidan Vimla.se och beställ ditt abonnemang. Det är ingen bindningstid, ingen uppsägningstid och naturligtvis kan du flytta med ditt eget telefonnummer. Klicka på "Beställ" i huvudmenyn längst upp på sidan. Där kan du också hitta länkar till mer information, support och forum. Det finns också abonnemang som passar studenter och barn. Hos Vimla får du mobil-abonnemang som man förstår och för att bli bättre involverar man sina medlemmar.

Betalning

Du väljer själv hur du vill betala ditt abonnemang. Du kan antingen ta det på autogiro, faktura eller från ditt registrerade betal- eller kreditkort. Samtliga transaktioner skickas av säkerhetsskäl via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade. Betal- och kreditkortsuppgifter vid kortköp hanteras av DIBS. DIBS är certifierade enligt säkerhetskravet PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Ditt mobil-abonnemang gäller tills vidare men är lätt att avsluta när som helst. Eftersom du betalar i förskott avslutas abonnemanget i slutet på den månad då du säger upp det.

Pausa abonnemang

Ska du iväg på en långsemester? Det kanske bästa av allt med Vimla är att du kan pausa ditt abonnemang och när som helst återaktivera det. Det kostar ingenting för dig att pausa ett abonnemang och du kan pausa det hur länge du vill!

Support

När du väl har ett abonnemang sköter du det genom ditt medlemskonto som du kommer ut via länken "Mitt Vimla". Har du frågor så når du Vimla via e-post eller live chatt. Skriv till: hej@vimla.se. Förvänta dig svar inom 24 timmar på vardagar. Chatten är öppen klockan 09-17 (lunchstängt 12-13). Vimla går att följa på Facebook, Twitter, Youtube och Instagram.