Foreo rabattkod

Aktuella Foreo rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till foreo.com

Utgångna rabattkoder från Foreo

Andra besökare tittade även på

Foreo

Hos Foreo hittar du ansiktsrengöringsbortsar, eltandborstar, ögon massage och blåljusapparat för aknebehandling för både män och kvinnor. Foreos produkter hjälper dig att få bättre/finare hy, renare och vitare tänder, minska fina linjer och rynkor samt behandlar akne. Foreo har vunnit flertalet priser för sina produkter, både för innovativ design och teknologi.

Produkter

Foreo grundades 2013 och de inriktar sig på skönhetsvård och lösningar för ökat välbefinnande. Produkterna som Foreo tillverkar designas i Sverige och är populära världen över. Foreo har produkter för hud- och munvård, både för kvinnor och män.

Deras bästsäljare LUNA är en ansiktsrengöringsborste som i kombination med T-Sonic-pulseringar och silikonknoppar ger en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller, löser upp tilltäppta porer från makeuprester, tar bort 99,5 procent av smuts och olja samt förbättrar hudens förmåga att absorbera hudvårdsprodukter. Denna ansiktsrengöringsborste är ett hygieniskt alternativ då den har silikonknoppar som är resistenta mot bakterier.

LUNA har ett anti-aging-läge där lågfrekventa pulseringar riktas mot områden där rynkor ofta framträder, vilket gör att fina linjer och rynkor blir mindre synliga samtidigt som huden får ett stramare utseende. Användare av LUNA upplever att de får en finare/jämnare hudton, större lyster och en fastare hy.

Instruktioner

För att använda LUNA applicerar du först din rengöringskräm i ansiktet, sedan fuktar du din LUNA med vatten och aktiverar rengöringsläget. Använd din LUNA i cirklande rörelser över hela ditt ansikte under 1 minut.

Behandling av akne

Foreo har även andra produkter bland annat ESPADA (som är en behandling och läkning av aknebelägen hud som hjälper dig att enkelt bli va med din akne), IRIS (som ger ögonmassage för att minska fina linjer, mörka ringar och påsar under ögonen) och ISSA (som är en eltandborste i silikon som ska ge dig renare och vitare tänder).

Betalning, frakt och leverans

Hos Foreo kan du betala med kort, och när du lagt din beställning skickas den inom 1 vardag. Leveransen tar vanligtvis 3-5 vardagar och du kan enkelt kontrollera statur för din order genom att logga in på ditt konto eller spåra ditt paket på fraktbolagets hemsida. Fraktkostnaden är olika beroende på var du bor, men beställer du för över 480 kronor är det gratis frakt.

När du beställer från Foreo får du 2 års produktgaranti och 10 års kvalitetsgaranti.

Rabatt hos Foreo

Foreo arbetar regelbundet med rabattkoder. Här på rabatt.se så listar vi alla aktuella rabattkoder och kampanjer för Foreo. Med en Foreo rabattkod så kan du spara ytterligare pengar när du handlar hos dem.

Så använder du en rabattkod hos Foreo

  1. Välj först ut vilka skönhetsprodukter du vill införskaffa dig från Foreo.
  2. När du handlat klart så går du vidare till kassan.
  3. I kassan så hittar du under dina produkter ett fält med texten "Presentkort eller rabattkod?".
  4. Där fyller du i din Foreo rabattkod och trycker därefter på knappen "Registrera rabattkupong".
  5. Kontrollera att din rabattkod har registrerats och gå sen vidare till betalningen.