Glitter rabattkod

Aktuella Glitter rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

75% rabatt
Erbjudande

REA - Upp till 75% rabatt

Utgångna rabattkoder från Glitter

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt på ett helt köp

Bli medlem i Club Glitter och få exklusiva erbjudanden och andra förmåner. Just nu får du dessutom en 25% rabattkod som välkomstpresent!

Historia

Under 70-talet öppnade Glitters grundare Sven-Axel Svensson en liten tobaksaffär i Söderköping. En dag kom det in en dam och frågade om han sålde halsband, då föddes idén om att bedriva grossistverksamhet inom bijouterier.

År 1992 utvecklade Sven-Axel sin grossistverksamhet och öppnade sin första alldeles egna Glitterbutik, vilket var början på butikskedjan Glitter. År 1999 avled Sven-Axel och bolaget köptes av Investmentbolaget KF Invest.

År 2004 köptes Glitter av den svenska koncernen Bergendahl & Son AB som är ett handelshus ägt av familjen Bergendahl-Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen och återigen hade Glitter blivit ett familjeföretag. Koncernen är landets femte största detaljhandelsgrupp.

År 2016 har Glitter ca 225 butiker i fyra länder och ca 1200 medarbetare.

Kundservice

Har du frågor om Glitters tjänster eller frågor om din beställning så kan du enkelt kontakta deras support. Enklast når du dem via deras kontaktformulär på hemsidan, annars når du dem på telefonnummer:08- 51 80 20 80. Öppettider för deras support är vardagar 09:00-12:00.

Glitter finns även att följa på Facebook, Instagram och Youtube. Passa även på att prenumerera på deras nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad bland de senaste nyheterna och få ta del av unika erbjudanden!

Rabatt hos Glitter

Glitter erbjuder ofta riktigt bra kampanjer och rabattkoder. Med en Glitter rabattkod så kan du spara ytterligare pengar när du handlar hos dem. Här på rabatt.se listar vi alla aktuella rabattkoder och kampanjer för Glitter, så se till att du alltid besöker oss för att spara pengar!

Så här använder du din Glitter rabattkod

  1. Välj först ut vilka Accessoarer du vill införskaffa dig hos Glitter.
  2. När du handlat klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Under dina produkter så hittar du ett fält med texten "Har du en rabattkod? Klicka här".
  4. Ange där din Glitter rabattkod och tryck sen på knappen "Använd rabattkod".
  5. Kontrollera att du erhållit din rabatt och gå sen vidare till betalningen.