Glitter rabattkod

Aktuella Glitter rabattkoder och erbjudanden för april 2024

75% rabatt
Erbjudande

REA - Upp till 75% rabatt

Utgångna rabattkoder från Glitter

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt på ett helt köp

Bli medlem i Club Glitter och få exklusiva erbjudanden och andra förmåner. Just nu får du dessutom en 25% rabattkod som välkomstpresent!

Vanliga frågor

Hur kan jag njuta av fri frakt när jag handlar hos Glitter?

Glitter erbjuder fri frakt för alla beställningar över 300 kr. Detta innebär att om din beställning överstiger detta belopp, slipper du betala extra för leveransen.

Vilka förmåner får jag som medlem i Club Glitter?

Som medlem i Club Glitter får du uppdateringar om det senaste inom smycken, hår och accessoarer, 25% rabatt på ett köp som välkomsterbjudande, exklusiva födelsedagsfiranden, samt tillgång till specialkampanjer och rabatter. Medlemskapet är kostnadsfritt, kortlöst, personligt och gäller både i butik och online.

Är Glitters smycken nickel-fria?

Alla smycken från Glitter uppfyller EU:s strikta regelverk gällande nickelutsläpp. Det betyder att stift, ringar och andra smycken avsedda för kroppen avger högst 0,2 mikrogram nickel per cm2 per vecka, medan övriga smycken får avge upp till 0,5 mikrogram per cm2 per vecka.

Vad innebär PU-material som nämns i era produktbeskrivningar?

PU, eller Polyuretan, är en läderimitation som används i många av Glitters produkter, som väskor och skärp. Detta material är vattenavstötande men inte vattentätt, vilket innebär att det tål regndroppar men inte bör läggas i vatten. Behandlingen är inte permanent och kan minska i effektivitet över tid.

Vad gäller om jag behöver reklamera en trasig produkt?

Om du köpt en produkt i butik och den är trasig, bör du återvända till vilken av Glitters fysiska butiker som helst för reklamation. För produkter köpta online, använd returformuläret som finns under FAQ-sektionen på startsidan och följ instruktionerna för att påbörja reklamationsprocessen.

Så här använder du din Glitter rabattkod

  1. Utforska sortimentet: Hos Glitter hittar du ett brett utbud av accessoarer. När du valt ut dina favoriter, klicka på "Lägg till i varukorgen".
  2. Gå till kassan: När du är redo att slutföra ditt köp, navigera dig själv till kassan för att granska din beställning.
  3. Använd rabattkod: Under sammanställningen av dina produkter hittar du alternativet "Har du en rabattkod? Klicka här". Detta är din möjlighet att ange den rabattkod du har.
  4. Aktivera rabattkoden: Efter att ha klickat på fältet, ange din rabattkod i det tillhandahållna utrymmet och bekräfta genom att trycka på "Använd rabattkod".
  5. Slutför köpet: Kontrollera att rabatten har tillämpats på ditt totalbelopp. När du ser att rabatten är avdragen, fortsätt genom att slutföra din betalning.