Pandora rabattkod

Aktuella Pandora rabattkoder och erbjudanden för maj 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Pandora

Vanliga frågor

Vad får jag som medlem i Pandora Club?

Som medlem i Pandora Club får du tillgång till exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna före alla andra och möjligheten att skapa en personlig önskelista. Det är ett perfekt sätt att hålla dig uppdaterad och få det mesta ut av din shoppingupplevelse hos Pandora.

Hur anmäler jag mig till Pandoras nyhetsbrev?

För att inte missa det senaste från Pandora, inklusive nyheter, erbjudanden och stylingtips, kan du enkelt anmäla dig till deras nyhetsbrev. Som ny prenumerant får du dessutom en välkomstrabatt på 10%. Perfekt för dig som vill spara lite extra på ditt nästa köp!

Vilka leveransalternativ erbjuder Pandora?

Pandora erbjuder standardleverans för 75 kr, men du får gratis leverans om du handlar för över 499 kr. Standardleveransen tar vanligtvis mellan 4-6 arbetsdagar. För dig som behöver dina varor snabbare finns också expressleverans som tar 1-3 arbetsdagar.

Vilka betalningsmetoder accepterar Pandora?

När du handlar hos Pandora kan du betala med Visa, MasterCard, Klarna, eller PayPal. Kom ihåg att PayPal-kräver att du har ett konto, och vid betalning med Visa eller MasterCard måste du använda den identifieringsmetod som din bank kräver.

Hur miljövänlig är Pandoras förpackning?

Alla Pandoras produkter levereras i miljövänliga och FSC-certifierade förpackningar. Standard är en yttre kartong med smyckesaskar inuti. För den som vill ha en individuell smyckesask finns möjligheten att välja detta vid beställning, vilket gör det lättare att ge bort som present.

Så här använder du din Pandora rabattkod

  1. Utforska Pandora: Upptäck smycken som förgyller varje tillfälle.
  2. Gör ditt val: Välj bland armband, halsband, örhängen som speglar din stil.
  3. Till kassan: Under dina valda varor hittar du alternativet "Kampanj- eller rabattkod".
  4. Ange kod: Fyll i din rabatt- eller kampanjkod och klicka på "Aktivera".
  5. Bekräfta rabatt: Se till att rabatten har applicerats innan du avslutar köpet.