Hedvig rabattkod

Aktuella Hedvig rabattkoder och erbjudanden för juli 2024

10 kr rabatt
Rabattkod
Populär

Ytterligare 10 kr rabatt per månad!

Använd rabattkoden i kassan för att få ytterligare 10 kr rabatt varje månad livet ut!

Erbjudande
Erbjudande

Hemförsäkring för studenter från 49 kr/mån

Allt skydd du behöver, inklusive drulle och reseskydd!

Erbjudande
Erbjudande

Teckna hemförsäkring hos Hedvig

Ingen bindningstid på hemförsäkringar!

Vanliga frågor

Hur anmäler jag en skada hos Hedvig?

Du kan snabbt och enkelt anmäla en skada genom Hedvigs mobilapp. Logga in med Mobilt BankID, välj "Anmäl skada" och beskriv vad som har hänt. Du får respons från Hedvig så fort som möjligt. För större skador kan du också ringa dem direkt. Att anmäla skador hos Hedvig är smidigt och effektivt, utan krångliga formulär.

Hur hittar jag information om min försäkring hos Hedvig?

Som medlem hos Hedvig hittar du all information om dina försäkringar i deras app. Där kan du även enkelt göra ändringar och ställa frågor direkt i chatten. Om du inte är medlem än kan du läsa om deras försäkringsalternativ på hemsidan och enkelt få ett prisförslag.

Vilken försäkring bör jag ha för en andrahandsbostad?

För dig som bor i andra hand är Hedvigs hemförsäkring för hyresrätter det rätta valet. Detta gäller även om du är inneboende eller hyr en del av ett hus. Det är viktigt att ha rätt skydd för ditt boende, och Hedvig erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av bostäder.

Hur säger jag upp min försäkring hos Hedvig?

Hos Hedvig kan du avsluta din försäkring när som helst eftersom det inte finns någon bindningstid. Uppsägningen görs enkelt via Hedvigs app, via telefon eller mejl. Du betalar bara fram till uppsägningsdatumet, vilket ger dig stor flexibilitet.

Hur får jag ett reseintyg från Hedvig?

För utlandsresor ingår ett reseskydd i din hemförsäkring hos Hedvig. Du kan enkelt hämta ditt reseintyg i Hedvig-appen, vilket kan vara nödvändigt för att bekräfta din försäkring i vissa länder.

Så här använder du din Hedvig rabattkod

  1. Utforska Hedvigs försäkringar: Börja med att besöka Hedvigs hemsida och utforska deras omfattande utbud av försäkringar.
  2. Få en prisuppgift: När du hittat en lämplig försäkring, klicka på “Se ditt pris” för att fortsätta.
  3. Ange dina uppgifter: Fyll i ditt personnummer och detaljer om ditt hem eller fordon för att anpassa försäkringen.
  4. Använd rabattkod vid betalning: I betalningssteget, ange eventuellt presentkort eller kampanjkod som du har tillgänglig.
  5. Avsluta och njut av trygghet: Efter att ha använt din rabattkod, slutför köpet och njut av tryggheten med Hedvigs försäkring.