Dackonline rabattkod

Aktuella Dackonline rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till dackonline.se

Andra besökare tittade även på

Dackonline

Däck till superlåga priser hos Europas internetleverantör för däck nr. 1! Dackonline erbjuder personbilsdäck, motorcykeldäck, lastbilsdäck, bussdäck, fälgar, kompletta hjul, utvalda reservdelar och tillbehör till personbil samt motorolja och batterier.

Dackonline leverar som kunden önskar: direkt hem, till en servicepartner, d.v.s. till en verkstad som Delticom-gruppen arbetar tillsammans med och som har möjlighet att montera däck, eller så skickar de till en annan önskad leveransadress.

Billiga däck till alla typer av fordon på nätet

Genom Dackonline får du en personlig däck specialist på nätet. De erbjuder ett oöverträffat urval av däck av alla storlekar och varumärke för ditt fordon. Hos dem hittar du alltid passande däck till lägsta pris, oavsett om det är för familjebil, limousine, motorcykel eller lastbil. Dackonline har hittills servat 6 miljoner kunder på flera håll i världen. Alla anställda hos Dackonline är experter på däck och de har ett nära samarbete med alla större däcktillverkare. Hos Dackonline hittar du ett fullständigt sortiment av vinter, sommar och året-runt-däck, motorcykeldäck, bussdäck, fälgar m.m. Dackonline drivs av det tyska företaget Delticom AG som driver mer än 100 online-butiker i över 40 länder.

Gå in på Dackonline.se och shoppa däck och fälgar. Du kan lätt hitta däck till just din bil genom att använda dig av sökfunktionen efter storlek eller efter däckstorlek. Eller så kan du gå in i någon av kategorierna i menyn på vänster sida. Där hittar du sommardäck, vinterdäck, helårsdäck, lastbilsdäck, offroad-däck, punkteringsfria däck, miljödäck, racerdäck, veteranbilsdäck, lastbilsdäck, industridäck, motorcykeldäck, kompletta hjul, motorolja och biltillbehör. De kompletta däcken kommer monterade på aluminium eller stålfälg. Dessutom kan du välja att få dina däck monterade hos någon av alla Dackonlines monteringspartners som finns över hela landet. Missa heller inte "Däck News", ett litet nyhetsbrev som du hittar längst ner i höger hörn, fullt med tips och information om däck.

Fri frakt på de flesta beställningar

Dackonline erbjuder flera säkra betalningalaternativ. Du kan betala med Visa, Mastercard eller American Express. Det går också att direktbetala från bank via Nordea e-pay. Säker betalning över Internet för kunder som är anslutna till Nordea via Internet. Det går också att betala genom PayPal. Man har lager fulla av däck som kan levereras på ett ögonblick även under högsäsong. Frakt kostnader ingår i priset. Om du bara köper ett enda däck, redovisas fraktkostnaden tydligt under beställningsprocessen. Om något går fel med ordern har du 30 dagars öppet köp.

Om du behöver hjälp eller råd som rör produkterna hos Dackonline eller hemsidan så kan du kontakta dem på telefon: 08-052500608 eller maila till dem på följande e-mailadress: dackonline@delti.com. Vill du ha löpande information om däck och de senaste erbjudanden så kan du prenumerera på Dackonlines nyhetsbrev eller följa dem på Facebook och Twitter.

Så använder du en rabattkod hos Dackonline

Har du en rabattkod från Dackonline så använder du den i kassan. Skriv in din Dackonline rabattkod i fältet och aktivera sedan din kod. Kontrollera att du fått din rabatt och avsluta sen ditt köp.