Intimera rabattkod

Aktuella Intimera rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till intimera.se

Andra besökare tittade även på

Intimera

Intimera är en e-butik som satsar helhjärtat på att tillfredsställa så många svenska kvinnor och män som möjligt genom att erbjuda högkvalitativa produkter till rekorderliga priser. Massor av produktkategorier inom sex, lust och njutning. Intimera erbjuder generösa returmöjligheter, snabba leveranstider, låga priser och ett noga utvalt produktsortiment.

Intimera erbjuder fri frakt på alla beställningar över 800:-

Svensk butik för din njutnings skull

Intimera är en av Sveriges bästa butiker för sexleksaker och initmitet på nätet. Hos dem köper du sexleksaker av hög kvalitet till förmånliga priser. Butiken har framgångsrikt funnits på nätet sedan 2008 och har tills nu servat fler än 40 000 nöjda kunder. Man har ett brett sortiment för alla smaker, män, kvinnor och par. Intimera är ett svenskt företag från Kalmar.

Gå in på Intimera.se och kolla vad man har att erbjuda. Du hittar huvudmenyn på vänster sida fulla med frestande kategorier som analt, apotek, bondage, dildos, vibratorer, kondomer m.fl. Där hittar du allt inom sex och lust. Det finns också en kategori enbart för honom. Man har produkter från alla kända och pålitliga märken i branschen som Belladot, Eros, Fun Factory, Lelo, RFSU, Swede och många fler.

Fri frakt över 800 kr

Intimera har många olika betalningssätt att välja på. Du kan betala via din internetbank eller med kreditkort som Visa eller Mastercard. Det går också att betala mot faktura i samarbete med Klarna. Även när det gäller de elektroniska betalningarna använder man sig av en ledande leverantör, Payson, för din säkerhet. Intimera har trygg e-handels certifiering. Man garanterar snabba leveranser och diskreta förpackningar. Du får fri frakt på alla köp över 800 kr. Du har 14 dagars öppet köp.

Har du frågor eller funderingar går det bra att kontakta Intimeras kundtjänst på telefon 0480 - 30101 (vardag kl. 10.00 - 14.00). Du kan också skriva e-post till dem om du föredrar det.

Så använder du en rabattkod hos Intimera

  1. Din rabattkod från Intimera använder du i kassan. Nedanför dina varor klickar på på "Presentkort". Det uppkommer då ett fält.
  2. Skriv in din rabattkod i fältet och klicka sedan på "Aktivera".
  3. Kolla att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp. Rabatten syns bredvid din produkt.