Kids Brand Store rabattkod

Aktuella Kids Brand Store rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

80% rabatt
Erbjudande

Upp till 80% rabatt på barn- och ungdomskläder i Outlet

Vanliga frågor

Hur fungerar frakten hos Kids Brand Store?

Kids Brand Store samarbetar med PostNord, Bring, Instabox och Budbee för leveranser. Fri frakt erbjuds på beställningar över 499 kr. Specifika fraktalternativ och priser beror på ditt postnummer och kan enkelt kontrolleras i kassan.

Vad gäller för leveranstider?

Normalt skickas paket från Kids Brand Store inom 1-3 arbetsdagar. Under reaperioder eller högtider kan leveranstiden vara längre. Exakta leveranstider för olika frakttjänster varierar men anges alltid vid beställning.

Är det möjligt att kombinera rabattkoder med presentkort?

Ja, det går att använda både en rabattkod och ett eller flera presentkort i samma köp. Ange rabattkoden i det angivna fältet och verifiera presentkortskoden separat.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

Om paketet inte hämtas ut inom den angivna tiden (7 dagar för Postombud och Instabox, 14 dagar för Bring) returneras det till Kids Brand Store. En avgift på 200 kr debiteras för att täcka returkostnaden.

Kan jag välja mellan olika betalningsmetoder?

Ja, Kids Brand Store erbjuder flera betalningsalternativ genom Klarna, inklusive direktbetalning, faktura, delbetalning och Swish. Val av betalningssätt kan variera baserat på Klarnas riskbedömning.

KidsBrandStore - Mode för barn och ungdomar

Mode för varje ålder

KidsBrandStore erbjuder ett brett sortiment av kläder och accessoarer för barn och ungdomar. Här hittar du allt från vardagskläder till finare tillställningar, perfekt för att klä dina barn oavsett tillfälle. Med kläder som passar för såväl skoldagen som familjefesten, blir det lätt att hitta stilar som barnen gillar.

Märkeskläder för alla stilar

På KidsBrandStore finns ett imponerande urval av välkända märken som täcker olika stilar och behov. Här kan du shoppa det senaste inom barnmode, från avslappnade plagg till de senaste trenderna, allt under ett och samma tak. Det är den perfekta platsen för att hitta plagg som låter barnen uttrycka sin personlighet.

Enkelt och användarvänligt

Att handla på KidsBrandStore är smidigt och rakt på sak. Webbplatsen är enkel att använda och ger dig all information du behöver för att göra välgrundade köpbeslut, inklusive storleksguider och produktrecensioner. Med förmåner som snabb leverans och fri retur är varje köp bekymmersfritt.

Så här använder du din Kids Brand Store rabattkod

  1. Utforska Kids Brand Store: Upptäck ett brett utbud av kläder för varje tillfälle för dina barn.
  2. Lägg till valda plagg: Efter ditt urval, använd "Lägg i varukorgen" för att samla dina favoriter.
  3. Fortsätt till kassan: När du är redo, välj "Gå till kassan" för att påbörja köpprocessen.
  4. Använd rabattkod: Vid betalningssidan, välj "Rabattkod", ange din kod och bekräfta med "Lägg till".
  5. Bekräfta och slutför: Granska det justerade priset och avsluta därefter ditt köp med förtroende.