Lets deal rabattkod

Aktuella Lets deal rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till letsdeal.se

Utgångna rabattkoder från Lets deal

Andra besökare tittade även på

Lets deal

Letsdeal är platsen för dig som älskar att hitta riktiga fynd! Tack vare ett starkt samarbete med många kända varor kan du hos Letsdeal hitta rejält rabatterade varor. Som medlem hos Letsdeal får du tillgång till alla dessa bra deals på kända märken! Allt ifrån olika lokala erbjudanden till dagsfärska shopping-deals och resor. Du har alltid 14 dagars ångerrätt. Tipsa en vän och få 50 kr som tack!

  • Massor av erbjudanden på shopping, resor och mycket mer!
  • Gratis medlemskap
  • Tipsa en vän och få 50 kr när de gör sitt första köp
  • 14 dagars ångerrätt och 30 dagar tillgodo
  • Trygg E-handel

Letsdeal är ägs av Letsdeal AB. Letsdeal förmedlar varor och tjänster till ett starkt rabatterat pris. För att ta del av erbjudandena måste du vara medlem på letsdeal.se. Medlemskapet är gratis. Du kan också som medlem tipsa dina vänner att använda Letsdeal genom att skicka en tipslänk till dem. När de sedan gör sitt första köp hos Letsdeal får du 50 kr som tack!

Letsdeal har många olika typer av erbjudanden i sitt sortiment. De har erbjudanden som är baserade på var du är någonstans, shoppingtips och reseerbjudanden.

Letsdeal är certifierade som Trygg E-handel. Du som kund kan då känna dig säker att du handlar hos en seriös webbshop.

Betala kan du göra med VISA, MasterCard, Maestro och Klarna faktura.

Leveranstid beror på vilken typ överbjudande du köper. Leveranstiden framgår alltid i din beställning.

Hos Letsdeal har du alltid 14 dagars öppet köp på din beställning. Letsdeal erbjuder dessutom 30 dagar tillgodo.

Har du frågor om sortimentet eller om Letsdeal kan du enkelt fråga kundtjänst via telefon 0770-45 76 00 på måndagar kl. 9-16 och tisdag-fredag kl. 8-16.

För spännande tips och erbjudanden kan du följa Letsdeal på Facebook! För att du alltid ska ha nära till ett bra deal kan du också ladda ner Letsdeals app till iPhone och Android.