Megashop rabattkod

Aktuella Megashop rabattkoder och erbjudanden för april 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Megashop.se

Följ länken till aktuella erbjudanden

Utgångna rabattkoder från Megashop

Erbjudande
Erbjudande

Välkomsterbjudande! Få gratis fotopapper på din första beställning

Följ länken för att ta del av ditt välkomsterbjudande

Vanliga frågor

Hur ändrar jag min beställning hos Megashop?

Om du behöver göra ändringar eller tillägg i din beställning hos Megashop, är det bara att kontakta dem så länge din order inte har skickats från lagret. Du når dem via e-post på [email protected] eller genom att ringa på 054-15 13 16.

Vad innebär det att köpa en kompatibel bläckpatron eller toner?

Kompatibla bläckpatroner och toner hos Megashop erbjuder samma höga kvalitet och mängd bläck som originalen, men till ett lägre pris. De är inte tillverkade av originaltillverkaren men uppfyller ändå alla kvalitetskrav, och alla producenter är ISO 9001 certifierade.

Kan jag använda miljövänliga patroner utan att förlora garanti?

Absolut! Användning av kompatibla eller miljövänliga bläckpatroner och toner påverkar inte garantin på din skrivare, enligt Konkurrensverkets beslut (mål 251:2003). Megashop erbjuder miljöpatroner som är återanvända och noggrant testade för att säkerställa bästa möjliga kvalitet.

Hur hittar jag rätt bläckpatron eller toner till min skrivare?

För att hitta rätt produkt till din skrivare hos Megashop, använd sökfunktionen på hemsidan eller bläddra i menyn efter skrivarmärke och modell. Alla listade produkter under din skrivarmodell är garanterat kompatibla. Om du mot förmodan inte hittar vad du söker, är du välkommen att kontakta dem för personlig service.

Vad kostar frakten hos Megashop, och finns det gratis alternativ?

Fraktkostnaden hos Megashop beror på vad du beställer: 49 kr för bläckpatroner och lättare varor, och 89 kr för toner och tyngre artiklar. Men håll utkik – de erbjuder fri frakt på beställningar över 2 500 kr exkl. moms. Lägg varorna i varukorgen för att se den totala kostnaden inklusive frakt.

Så här använder du din Megashop rabattkod

  1. Utforska sortimentet: Besök megashop.se och välj bland ett brett utbud av produkter som intresserar dig.
  2. Gå till kassan: När du är klar, navigera till kassan genom att klicka på "kassa" som finns längst upp till höger på sidan.
  3. Använd rabattkod: Hitta fältet "Ange eventuell rabattkod här" längst ner till höger på kassasidan.
  4. Aktivera rabattkoden: Skriv in din rabattkod i det angivna fältet och tryck på "aktivera kod" för att tillämpa rabatten.
  5. Bekräfta rabatten: Kontrollera att rabatten har tillämpats korrekt på din beställning innan du fortsätter till betalning.