Megashop rabattkod

Aktuella Megashop rabattkoder och erbjudanden för december 2023

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Megashop.se

Följ länken till aktuella erbjudanden

Utgångna rabattkoder från Megashop

Erbjudande

Välkomsterbjudande! Få gratis fotopapper på din första beställning

Följ länken för att ta del av ditt välkomsterbjudande

Bläckpatroner och lasertoner på nätet

Megashop.se är en webbutik som säljer bläckpatroner och lasertoner till alla på marknadens befintliga skrivare. De vänder sig till såväl privatpersoner som företag, skolor och förvaltningar. De lovar låga priser med bibehållen kvalitet och strävar alltid efter att ha till 100 procent nöjda kunder. De har ett stort eget lager och kan därför erbjuda snabba leveranser och bor du i Karlstads-trakten kan du köpa direkt från deras lagerbutik och slippa eventuella fraktkostnader.

Megashops utbud

På Megashops hemsida navigerar du bland huvudkategorierna: ”Bläck och toner”, ”Butikstillbehör” och ”Kontorsmaterial”. Bland bläck och toner hittar du märken som Brother, Canon, Compaq, Dell, Epson, IBM, Infotec, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Sharp, Samsung, Xerox m.fl. I kategorin butikstillbehör kan du bland annat köpa infotavlor, låsbara skyltskåp och poster snap, skyddsplast, snäppramar och trottoarpratare. Kategorin kontorsmaterial innehåller produkter som almanackor, block och blanketter, datortillbehör, för skrivbordet, papper och mycket mer.

Megashop rabatt

Här på rabatt.se så listar vi alla aktuella rabattkoder och kampanjer för Megashop. Med en Megashop rabattkod så kan du spara ytterligare pengar när du handlar hos dem.

Support

Megashop är ett svenskt företag med lager och butik i Karlstad. De finns listade på både Pricerunner och Prisjakt. Har du frågor eller vill ha personlig service när du ska beställa så kan du nå deras support på telefon: 054-15 13 16, mån-tors kl. 09.00-16.30 samt fredagar kl. 09.00-13.00. Du kan också maila dem på e-post: [email protected], för frågor och på e-post: [email protected], för beställningar.

Betalning

Hos Megashop betalar du dina inköp mot faktura eller postförskott, till bankgiro eller med kreditkort Visa och Mastercard. De har eget nyhetsbrev och går också att följa på Facebook.

Så här använder du din Megashop rabattkod

  1. Välj först ut de produkter du vill köpa hos megashop.se
  2. Tryck sen på knappen "kassa" längst uppe till höger.
  3. Längst nere till höger ser du texten "Ange eventuell rabattkod här".
  4. Fyll i din Megashop rabattkod och klicka sedan på aktivera kod.
  5. Kontrollera att din rabatt har registrerats och gå sedan vidare med ditt köp.