Loopia rabattkod

Aktuella Loopia rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till loopia.se

Utgångna rabattkoder från Loopia

Andra besökare tittade även på

Loopia

Loopia är ett av Sveriges största webbhotell och har bl.a. fått utmärkelser som ”Ett av Sveriges mest populära webbhotell” i tidningen Internetworld. De har bedrivit sin verksamhet sedan 1999 och har idag total 27 st anställda på kontor i Sverige och Serbien.

Hos Loopia kan du snabbt komma igång med din hemsida

Loopia erbjuder ett enkelt sätt att skapa sin hemsida snabbt och enkelt utan några förkunskaper. Du skapar i tre enkla steg med Loopias Sitebuilder. Programmet har enklar funktioner som dra och släpp och moduler till sociala medier. Om du är nyfiken kan du prova att skapa en hemsida hos Loopia helt gratis.

Webbotell och domän hos Loopia

Loopia är Sveriges främsta leverantör av domännamn. Du kan ha hur många domännamn du vill i samma konto. Låga priser tillsammans med lättanvända tjänster gör Loopia till det självklara valet. När du behöver ett webbhotell kan du välja mellan olika alternativ beroende på dina behov. Loopia erbjuder lösningar för privatpersoner och företag. Webbhotellspaketen hos Loopia ger dig många möjligheter till låga priser. Dessutom är det fri support 365 dagar/år.

Vill du öppna en webbutik är det precis lika enkelt som att skapa en hemsida med Loopia. Du kommer enkelt igång på fem minuter med Loopias snygga webbutik.

Värdecheck från Google

Loopia samarbetar med Google och alla webbhotellskunder får en rabattkupong för Google Adwords. Det ger dig möjlighet att kicka igång din hemsida.

Loopia support alla dagar året runt

Kundservicen hos Loopia är öppen alla dagar och du kan få hjälp med allt som rör ditt konto. Du kanske vill ändra något i ditt konto eller lägga till en tjänst. Du kan välja att ringa eller skicka e-post.

Hur du beställer tjänster hos Loopia

Loopias hemsida lättnavigerad. Redan på första sidan kan du påbörja din beställning. Det finns också en överblick över vad som är aktuellt, nyheter och eventuella erbjudanden.

Så här enkelt beställer du tjänster från Loopia

Hos Loopia betalar du dina tjänster bankkort eller faktura. Loopia ingår i Vismakoncernen och du kan känna dig trygg med att bli kund hos Loopia.