Shark Gaming rabattkod

Aktuella Shark Gaming rabattkoder och erbjudanden för december 2023

60% rabatt
Erbjudande

Spara upp till 60% på utvalda produkter

Mängder av rabatter på datormöss, musmattor och hörlurar vid köp av paket eller i PC / Laptop-konfiguration.

30% rabatt
Erbjudande

REA - Upp till 30% rabatt

Erbjudande

Köp din gamingdator från Shark Gaming. Perfekt för e-sport!

Erbjudande

Speldator guide hos Shark Gaming

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Shark Gaming

Utgångna rabattkoder från Shark Gaming

Erbjudande

Sommarerbjudanden hos Shark Gaming

Vanliga frågor

Vilka betalningsalternativ erbjuder Shark Gaming?

Shark Gaming accepterar betalningar med MasterCard, Maestro, Visa, banköverföring, Resursbank, Klarna och Santander Bank. Notera att kort från USA och Kanada inte accepteras, och beloppet dras först när varorna skickas.

Hur hanterar Shark Gaming leverans och eventuella förseningar?

Leveranstider anges tydligt för varje produkt på webbplatsen. De använder PostNord och BestTransport för leveranser, med variabla kostnader beroende på produkten och leveransadress. Vid förseningar informeras kunden, och felaktigt angiven leveransadress kan leda till utebliven leverans.

Vad gäller för avbeställningar hos Shark Gaming?

För att avbeställa en order hos Shark Gaming, kontakta dem så snart som möjligt. Specifika tidsgränser för avbeställning beror på typen av produkt och när beställningen gjordes.

Vilken garantipolicy har Shark Gaming?

Shark Gaming erbjuder en 36 månaders garanti på sina stationära och bärbara datorer. Denna garanti kan förlängas och gäller endast för de originaldelar som ingick i köpet.

Hur fungerar ångerrätten hos Shark Gaming?

Shark Gaming erbjuder 30 dagars ångerrätt på de flesta varor och tjänster. För specialanpassade produkter som "Designa din haj" och produkter med Custom Water Loop gäller specifika villkor som kan begränsa eller utesluta ångerrätten.

SharkGaming – Nordens destination för gaming

Avancerade speldatorer och specialanpassad utrustning

SharkGaming är en ledande leverantör av både stationära och bärbara speldatorer, skräddarsydda för att uppfylla olika spelares krav. Deras utbud sträcker sig från prisvärda Justerbara Max Bite och Shark Series till High-End Mighty Shark Series, var och en designad för att erbjuda unika fördelar. För spelare som önskar direkt tillgänglighet erbjuder SharkGaming "Ready, Set, Game" -paket med förbyggda datorer och kompletta lösningar.

Spelutrustning och anpassningsmöjligheter

Förutom datorer tillhandahåller SharkGaming ett omfattande utbud av högkvalitativa gamingtillbehör, inklusive musar, musmattor, tangentbord, headsets och gamerskärmar. De erbjuder även ett stort urval av komponenter för de som vill bygga eller uppgradera sin dator, inklusive grafikkort, moderkort, och processorer. Denna flexibilitet gör det möjligt för kunder att skräddarsy sin spelupplevelse enligt egna önskemål och krav.

Expertis och passion inom gaming

SharkGaming skiljer sig från mängden genom sitt team av dedikerade spelentusiaster och experter. Deras passion för spel och teknik återspeglas i varje produkt de erbjuder, vilket säkerställer att kunderna får tillgång till de mest innovativa och kvalitativa spellösningarna på marknaden. De arbetar ständigt för att ligga i framkant av spelteknologin, vilket gör dem till en ledande aktör i Skandinavien för såväl professionella spelare som hobbyanvändare.

Så här använder du din Shark Gaming rabattkod

  1. Utforska sortimentet: Besök Shark Gaming och upptäck deras omfattande urval av gamingutrustning och datorer.
  2. Lägg till i varukorgen: När du har valt en produkt du gillar, klicka på “Lägg till i kundvagnen”.
  3. Gå till kassan: Klicka på “Till kassan” i pop-up-fönstret som visas.
  4. Ange rabattkod: Välj ditt fraktalternativ, fortsätt till betalning, hitta fältet “Använd rabattkod”, skriv in din kod och klicka på “Använd rabatt”.
  5. Kontrollera prisavdraget: Se till att priset har reducerats enligt rabattkoden och slutför därefter ditt köp.