Lyxfönster rabattkod

Aktuella Lyxfönster rabattkoder och erbjudanden för april 2024

40% rabatt
Erbjudande

Upp till 40% rabatt på utvalt hos Lyxfönster

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Lyxfönster

Erbjudande
Erbjudande

Prenumerera på nyhetsbrevet och ta del av exklusiva erbjudanden!

Utgångna rabattkoder från Lyxfönster

43% rabatt
Erbjudande

43% rabatt på alla fönster och dörrar!

60% rabatt
Erbjudande

60% rabatt på alla vridfönster och fönster med fastkarm

Vanliga frågor

Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga hos Lyxfönster?

När du handlar hos Lyxfönster kan du betala med svenska kronor (SEK) genom flera säkra alternativ. Klarna Checkout erbjuder en smidig lösning där du kan välja mellan kortbetalning (VISA, Mastercard, American Express), faktura eller delbetalning.

Vad innebär garantin på Lyxfönsters produkter?

Lyxfönster erbjuder en omfattande garanti som inkluderar 20 års skydd mot rötskador på träkonstruktioner, 10 års funktionsgaranti och 1 års garanti mot glasdefekter. För att garantin ska vara giltig är det viktigt att alla underhållsinstruktioner följs och att eventuella skador rapporteras inom garantiperioden.

Hur sköter jag om mina träfönster och -dörrar?

För att bibehålla kvaliteten på dina träfönster och -dörrar från Lyxfönster, är det viktigt med regelbunden tvätt och behandling två gånger om året med rekommenderade skötselprodukter. För aluminiumbeklädda produkter räcker det med vatten och en mjuk trasa. Kom ihåg att rengöra och smörja beslag årligen för att förlänga deras livslängd.

Hur vet jag vilket fönster eller dörr som passar mig bäst?

När du står inför valet av fönster eller dörrar, rekommenderar Lyxfönster att du tar hänsyn till faktorer som användningsintensitet, skötselbehov och säkerhetskrav. För personlig vägledning, tveka inte att kontakta deras kundservice där erfarna konsulter finns redo att hjälpa till.

Varför ska man välja träfönster och -dörrar från Lyxfönster?

Lyxfönster tillverkar träfönster och -dörrar som kombinerar modern teknik med högkvalitativ bearbetning. Dessa produkter är inte bara hållbara och jämförbara med plastfönster, utan är även miljövänliga och estetiskt tilltalande, tack vare användningen av förnybara material.

Så här använder du din Lyxfönster rabattkod

  1. Utforska utbudet: Besök Lyxfönster för att upptäcka ett brett urval av fönsterlösningar, inklusive panoramafönster och eleganta skjutdörrar, anpassade för alla behov.
  2. Välj produkter: Efter att ha valt önskade produkter, använd knappen "Lägg i varukorg" för att lägga till dem i din shoppingvagn.
  3. Gå till kassan: Navigera till kassan enkelt genom att klicka på kundvagnsikonen placerad i det övre högra hörnet.
  4. Ange rabattkod: Vid kassan, leta efter fältet markerat "Rabattkod". Skriv in din giltiga rabattkod i detta fält och bekräfta genom att klicka på ikonen bredvid.
  5. Slutför köpet: Kontrollera att priset har justerats för att återspegla rabatten. Bekräfta dina uppgifter och slutför köpet för att dra nytta av erbjudandet.