Rabatt.se rekommenderar

Prova BookBeat!

Just nu får du 21 dagar gratis via Rabatt.se

vidaXL rabattkod

Aktuella vidaXL rabattkoder och erbjudanden för oktober 2019

Gå till vidaxl.se

Sommarrea på staket och stängsel!

Ditt trädgårdsstaket är en mycket viktig och fastställande del av din trädgård. Förutom att utgöra en gräns, kan det fungera som ett insynsskydd. Vill du ha mer avskildhet eller bara skaffa nya staketpaneler? Ta en titt på vår sommarrea och gör årets klipp!

Visa erbjudande
Erbjudandet har utgått

Sommarrea på trädgårdsredskap!

Sätt igång med trädgården! Sommaren har börjat, så det är dags att ta sig ut i solen. Se till att din trädgård ser bra ut och beskär dina växter i tid, ta hand om gräset och damma av dina trädgårdsmöbler.

Visa erbjudande
Erbjudandet har utgått

Sommarrea på vidaXL!

Sommaren har officiellt börjat, vilket innebär att det är dags för sommarrea! Precis som tidigare år har vi gjort ett urval av de mest populära produkterna från vårt sortiment i år. Handla dina favoritartiklar i sommar och piffa upp din bostad!

Visa erbjudande
Erbjudandet har utgått

Rea på utvalda utemöbler!

På vidaXL hittar du ett brett sortiment av hem- och trädgårdsprodukter. En av våra största kategorier på vår hemsida är möbler, inklusive trädgårdsmöbler.

Visa erbjudande
Erbjudandet har utgått

Andra besökare tittade även på

vidaXL

VidaXL är en internationell näthandlare med produkter för hela familjen och hemmet. Hos dem hittar du allt från makeup till gräsklippare. Handla trädgårdsprodukter, möbler, biltillbehör, träningsutrustning, djurfoder, fotoutrustning och mycket mer hos VidaXL. Man har över 2000 produkter under det egna varumärket VidaXL till oslagbara priser, men säljer också andra varumärken som håller det värde man kräver.

Fri frakt och fria returer till Sverige.

Heltäckande återförsäljare för hem och hushåll

VidaXL är en holländsk online återförsäljare som erbjuder allt du behöver för ditt hem, trädgård, garage och gör-det-själv projekt. Hos dem hittar du ett stort sortiment av prisvärda produkter som gör det möjligt för människor att leva gott för lite pengar. VidaXL har kontor i såväl Shanghai som kinsesiska Ningbo. Man samarbetar direkt med sina tillverkare och kan därför hålla låga priser. För närvarande erbjuder man prisvärda shoppingupplevelser till konsumenter i Australien, Österrike, Belgien, Frankrike, Tyskland, Italien, Sverige, Schweiz, Spanien, Poland, Storbritannien och Nederländerna.

I deras webbshop köper du produkter såväl från det egna varumärket vidaXL som produkter från andra utvalda märken som passar enligt deras företagsprinciper. Man har hela 2000 olika produkter från det egna varumärket. I sortimentet hittar du produkter för alla dagliga aktiviteter som att sova, äta och umgås samt hem och trädgård, och produkter för specifika intressen såsom fotografering och bilreparationer. Du hittar huvudmenyn längst upp på sidan. Där kan du klicka på någon av huvudkategorierna: hem och trädgård, möbler, metallprodukter, fordonstillbehör, sportartiklar, leksaker och spel, fotoutrustning, djur, skönhet och hälsa och övrigt. Med andra ord en heltäckande webbaffär för hela familjen. Senaste nytt, bästsäljare och dagens deal annonseras på hemsidan. VidaXL säljer också produkter genom auktion.

Fri frakt och fria returer

VidaXL erbjuder betalning med kreditkort Visa, Mastercard eller American Express. All kortinformation är säkrad genom SSL kryptering. Dessutom förstärks säkerheten med Verified by Visa och Mastercard Secure Code. Du måste först ansluta ditt kort till dess tjänster, vilket du kan göra kostnadsfritt genom din bank. Det går också bra att betala med PayPal och banköverföring. Slutligen går det bra att betala mot faktura via Klarna som också ger dig möjlighet att delbetala ditt köp. Dina beställningar skickas med Posten när de väl nått Sverige och leveranstiden är normalt 4 arbetsdagar. Alla beställningar till Svergie är fraktfria när du beställer hos vidaXL.se. Du har fjorton dagars ångerrätt och även returerna är fria med UPS.

Om du har frågor eller stöter på problem när du shoppar hos VidaXL så har de svar på många frågor i FAQ. Skulle du inte hitta det svar du letar efter kan du kontakta deras trevliga kundtjänst genom att klicka på "Maila oss" eller "Ring oss" i vänsterspalten via länken "Kontakt". Du ringer dem på telefonnummer: 0840 303 193 eller skriver e-post till adress: service@vidaxl.se. Kundtjänsten har öppet mellan kl 10.00-12.00 måndag till fredag. VidaXL har eget nyhetsbrev för senaste nytt och förmånliga erbjudanden. De går också att följa på Facebook.

Så använder du en rabattkod hos vidaXL

  1. Har du en rabattkod från VidaXL så anger du den när du handlar färdigt och gått till kassan. I varukorgen nedanför dina varor ser du ett fält i vilket det står "rabattkod".
  2. Skriv in din VidaXL rabattkod i fältet och klicka sedan på "Aktivera".
  3. Kontrollera att du fått ditt erbjudande enligt rabattkoden från VidaXL och gå sen vidare med ditt köp.