Miss Mary rabattkod

Aktuella Miss Mary rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till missmary.se

Andra besökare tittade även på

Miss Mary

Miss Mary of Sweden startades redan 1959, och de har ett stort utbud av underkläder av hög kvalitet och med god passform. De har dessutom ett unikt utbud av stora storlekar.

Miss Mary of Sweden är din butik för underkläder på nätet. I sortimentet finns BH:ar, korsetter, badkläder och underdelar. För att få perfekt passform har Miss Mary of Sweden en BH-skola där du kan få hjälp att hitta just det stöd som du behöver. Kollektionerna är baserade på klassisk design med överlägset stöd och kvalitet. Med många olika storlekar kan du hitta underkläder som passar just din kropp. Vill du ha något unikt? Kolla in Miss Mary Limited Edition, varor som bara finns i en begränsad upplaga.

På missmary.se finner du bh:ar, bodies och korseletter, men även inspiration, erbjudanden och en BH-skola, allt för att du som kund ska bli nöjd med dina inköp.

Klassisk underklädesbutik för damer

Miss Mary of Sweden grundades redan på 1960-talet och har sedan dess hjälpt kvinnor att hitta underkläder och badkläder som verkligen är anpassade efter en kvinnas kropp. Miss Mary of Sweden har nu också en underklädesbutik på nätet. Med ett stort sortiment av BH:ar, underdelar, korsetter, badkläder och mycket mer, också i stora storlekar, hittar du enkelt något som passar just dig. De erbjuder en klassiskt designad kollektion som erbjuder överlägset stöd och hög kvalitet.

Gå in i webbutiken och shoppa loss bland bh, korseletter, trosor, badkläder, tillbehör m.m. Miss Mary of Sweden har dessutom också en BH-skola där du kan få hjälp att hitta en BH i rätt storlek för just din byst. Vill du ha något unikt? Kolla in Miss Mary Limited Edition med varor som endast finns i en begränsad upplaga! Missa heller inte kategorin erbjudanden som du hittar längst till höger i menyn längst upp på hemsidan.

Fast fraktavgift för alla paket

Betalning görs med VISA, MasterCard eller faktura. Delbetalning är också möjlig. Som leverantör av betaltjänsten använder man DIBS som uppfyller kraven på PCI DSS och innehar ett SSL certifikat. Minsta ordervärde hos Miss Mary of Sweden är 200 kr. Miss Mary of Sweden skickar med Posten AB och fraktkostnaden är alltid 39.90 kr oavsett storleken på ditt paket. Leveranstiden är 7-10 arbetsdagar. När du mottagit din vara har du 100 dagars returrätt.

Har du frågor om produkter din beställning? Kontakta Miss Mary of Swedens kundtjänst på telefon: 033-22 22 20 vardagar kl. 8-20 eller via: info.se@missmary.se. För tips om olika produkter och erbjudanden kan du följa Miss Mary of Sweden på Facebook!

Så använder du en rabattkod hos Miss Mary

  1. Din Miss Mary of Sweden rabattkod använder du i kassan.
  2. Under din vara finns rutan ”Fyll i din eventuella erbjudande kos här”.
  3. Skriv in din Miss Mary of Sweden rabattkod i rutan och klicka på ”Fortsätt till kassan”.