MyTrendyPhone rabattkod

Aktuella MyTrendyPhone rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

7% rabatt
Erbjudande

Bli medlem i Club Trendy och få 7% rabatt!

Som medlem i Club Trendy så får du alltid 7% rabatt på alla produkter

Utgångna rabattkoder från MyTrendyPhone

50% rabatt
Erbjudande

Upp till 50% rabatt på sommarprylar

80% rabatt
Erbjudande

Black Friday - upp till 80% rabatt

Passa på medan det är upp till 80% rabatt!

Billiga tillbehör till din mobiltelefon eller surfplatta

MyTrendyPhone.se är en butik på nätet där du hittar alla möjliga tillbehör till din telefon, surfplatta, laptop etc. till låga priser. Behöver du nya hörlurar till din smartphone eller ett fräscht fodral till din platta är det här butiken för dig. De utlovar 100 säker online shopping dygnet runt, snabba dagliga leverenser, brett utbud och personlig service. Man har över 65 000 olika artikelnummer med bara märkesprodukter i original som skickas direkt från lager. De är auktoriserade återförsäljare med 30-50 procent lägre priser. Dessutom har de 30 dagars prisgaranti och lovar full belåtenhet eller pengarna tillbaka samt möjlighet till leverens inom ett dygn. Vidare finns möjlighet att gå med i ”Club Trendy” vilket ger ytterligare 7 procents rabatt. MyTrendyPhone har som målsättning att ha nöjda och glada kunder som känner att de fått full uppmärksamhet under sin kontakt med företaget.

MyTrendyPhone har en modern sajt där det är lätt att hitta vad du söker. Där finns tillbehör till Ipad och platta, Ipod och Mp3, foto och video, pc och laptop, mobil, spelkonsoler och till pda. Bland produktkategorierna hittar du också reparation, mobiltelefoner, minneskort, Bluetooth, bläckpatroner, GPS, biltillbehör, trådlösa telefoner och ljud och bild. Dessutom har de alltid aktuella reor och en särskild länk kallad ”Lagerrensning” där du hittar produkter till hela 60-90 procents rabatt.

MyTrendyPhone Ab är ett svenskt företag som grundades så sent som år 2009 men har snabbt blivit en av de största onlinebutikerna för mobiltillbehör. Man har nu ett 100-tal anställda och driver webbutiker i ett 10 tal olika europeiska länder. MyTrendyPhone har fått många goda recensioner av konsumenter på Truspilot.

Hos MyTrendyPhone satsar de hårt på din säkerhet vid webbhandel och de har e-handelscertifikat från såväl Rådet för Svensk E-handel samt branschorganisationen Svensk Distanshandel. De har också MacAfee Secure Site certifiering och är validerade av Trustwave. MyTrendyPhones koncept innebär bl.a. att ingen av deras personal någonsin har åtkomst till din betalningsinformation.

Har du frågot till MyTrendyPhone har du möjlighet att chatta online eller ringa deras kundservice, som har väldigt generösa öppettider, på tel: 0771+10 30 30, vardagar kl. 08.00-22.00 samt lör-sön kl. 10.00–18.00, eller via e-mail: [email protected].

Ditt köp hos MyTrendyPhone betalar du utan extra avgift genom direktbetalning från Sveriges ledande banker och kortbetalning. MyTrendyPhone accepterar Visa, Diners Club och American Express. Det finns också, mot mindre avgifter, möjlighet att betala med PayPal eller Klarna Faktura samt för företagskunder möjlighet att upprätta ett företagskonto.

MyTrendyPhone har 30 dagars prisgaranti vilket, med vissa undantag, innebär att om du hittar motsvarande vara hos någon annan internetbutik registrerad i Sverige så får du tillbaka prisskillnaden. Ångerrätt på normala 14 dagar gäller och du står själv för returfrakten.

MyTrendyPhone följer du lättast genom att prenumerera på deras nyhetsbrev eller genom att gå med i Club Trendy. Som medlem får du 7 procents rabatt på varor under 100 kr, andra bra erbjudanden och särskilda förmåner. Företaget är också aktivt på såväl Facebook som Twitter.

Dagliga leverenser

MyTrendyPhone har dagliga leverenser och skeppar utomlands. Förväntad leverenstid anges särskilt för varje enskild vara. I de flesta fall sker leverens redan dagen efter att din order skickats. Leverenskostnaden börjar från 39 kr. Beställer du varor med olika leverenstid skickas ordern i olika omgångar utan extra kostnad.