Ongoal rabattkod

Aktuella Ongoal rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till ongoal.se

Utgångna rabattkoder från Ongoal

Exklusiv

Andra besökare tittade även på

Ongoal

Ongoal är en svensk onlinebutik som erbjuder ett brett sortiment inom innebandy. På Ongoal hittar du bland annat innebandyklubbor, innebandyblad, innebandyskor och kostillskott. Ongoal erbjuder flera olika betalningsalternativ, inklusive Swish, och här gäller alltid fri frakt över 600 kr.

Fullständigt fokus på innebandyprodukter

Ongoals fullständiga fokus ligger på att saluföra innebandyprodukter. Deras grundidé är ganska enkel. Genom att inte ha några fysiska butiker så har dem möjlighet att fokusera helt på e-handeln, att bygga ett brett och lättillgängligt sortiment samt att ge sina kunder bästa möjliga villkor och service.

Vision

Ongoals vision är att skapa en exceptionell och total köpupplevelse för sina kunder från webbshop till leverans, vilket möjliggörs genom en toppmodern hemsida, på vilken ett brett sortiment av alla ledande märken tillhandahålls, flertalet valmöjligheter gällande betalnings- och leveranslösningar samt möjligheten till att köpa tilläggsvaror och -tjänster från relevanta och intressanta samarbetspartners.

Kontakt

Har du frågor om någon produkt i Ongoals sortiment eller angående din beställning? Enklast når du Ongoal på Facebook via messenger men det går även bra att skicka ett e-postmeddelande till kundservice@ongoal.se.

Leverans och betalning

Handlar du för över 600 kronor hos Ongoal så bjuder dem på frakten, annars tar de ut en avgift på 49 kronor. Ongoal erbjuder dessutom alltid fria returer!

Normalt sett ligger leveranstider på 1-2 arbetsdagar ifall dina produkter finns i lager. Om produkten är en beställningsvara är leveranstiden 3–5 arbetsdagar.

Hos Ongoal betalar du enkelt och tryggt, välj den betalningsmetod som passar ju dig bäst. Ongoal erbjuder följare betalningsmetoder:

  • Kortbetalning
  • Faktura
  • Kontobetalning
  • Swish

Ongoal rabatt

Här på rabatt.se så listar vi alla aktuella rabattkoder och kampanjer för Ongoal. Med en Ongoal rabattkod så kan du spara ytterligare pengar när du handlar hos dem.

Så använder du en rabattkod hos Ongoal

  1. Välj först ut vilka innebandyprodukter du vill införskaffa dig hos Ongoal.
  2. När du handlat klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. På den högra sidan under dina produkter så hittar du ett fält med texten "Rabatt".
  4. Fyll där i din Ongoal rabattkod och tryck på knappen "Applicera".
  5. Kontrollera att du erhållit din rabatt och gå sen vidare till betalningen.