Öresundsbron rabattkod

Aktuella Öresundsbron rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Öresundsbron

Vanliga frågor

Hur bestäms priset för att köra över Öresundsbron?

Priset för att korsa Öresundsbron varierar beroende på fordonets längd och om du har ett förmånligt rabattavtal. För bussar över tio meter gäller särskilda priser. Detaljerad prisinformation finns tillgänglig på deras hemsida.

Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga?

Du kan betala din resa över bron kontant eller med de flesta kredit- och betalkort vid betalstationen. Om du föredrar kontantbetalning, använd den markerade gula filen. De accepterar danska och svenska kronor, euro, och flertalet kort.

Kan jag få handikapprabatt?

Ja, fordon med en handikappskylt som är längre än 6 meter kvalificerar för rabatt. Det gör det möjligt för handikappfordon att resa över bron till ett reducerat pris.

Hur får jag rabatt på andra broar med ÖresundPAY?

Som ÖresundPAY-kund kan du använda din bizz för att få rabatter på Stora Bältbron och andra avgiftsbelagda vägar i Skandinavien. Ett rabattavtal med Stora Bält krävs och kan enkelt läggas till via ditt ÖresundPAY-konto.

Vad gör jag om jag betalat för mycket?

Om du anser att du betalat för mycket för din passage, kontakta Öresundsbron med ditt kvittonummer och kortuppgifter. Ange även bankuppgifter för möjlig återbetalning. Detaljerad information krävs för att processa din förfrågan effektivt.

Upptäck Öresundsbron

Biljetter och priser

På Öresundsbron hittar du flexibla biljettalternativ som passar alla typer av resor, vare sig det är en spontan roadtrip eller en välplanerad semester. Med allt från engångsbiljetter till årskort, ger de dig friheten att upptäcka Skandinavien på dina egna villkor. Du navigerar enkelt på deras sida för att hitta den biljett som bäst matchar din resplan.

BroPass – mer än bara resor

Med ett BroPass får du inte bara rabatt på dina resor utan också tillgång till en rad exklusiva erbjudanden och rabatter på allt från shopping till upplevelser i både Danmark och Sverige. Det är perfekt för dig som reser ofta och vill uppleva mer för mindre. Dessutom, ju mer du reser, desto mer sparar du.

Säkerhet och bekvämlighet

Öresundsbron prioriterar din säkerhet och bekvämlighet. Med en stabil och trygg infrastruktur säkerställer de en smidig resa över sundet. Oavsett väder erbjuder bron en unik resupplevelse med storslagen utsikt, och deras hemsida ger alltid aktuell trafikinformation så att du kan planera din resa bäst.

Så här använder du din Öresundsbron rabattkod

  1. Utforska resmål: Besök Öresundsbron för att hitta din nästa resa mellan Sverige och Danmark.
  2. Välj och registrera: Markera din biljetttyp eller prenumeration och fyll i dina uppgifter.
  3. Gå till betalning: Fortsätt till betalningsdelen och lägg till eventuella fordonsuppgifter.
  4. Använd rabattkod: Ange din rabattkod i det angivna fältet, om du har en. Annars tillämpas rabatter automatiskt.
  5. Slutför köpet: Bekräfta ditt köp och förbered dig för en trevlig resa över sundet.