TT-Line rabattkod

Aktuella TT-Line rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

30% rabatt
Rabattkod

Upp till 30% rabatt på resor till Tyskland

Last minute sommarkampanj!

20% rabatt
Erbjudande

Familjepaket från endast 800 kr

Få 20% rabatt på hytter och en överraskning till barnen ombord!

Erbjudande

Spara 140 kr i serviceavgift

Genom att boka online hos TT-Line så sparar du 140 kr i service avgift!

Utgångna rabattkoder från TT-Line

25% rabatt
Rabattkod

Få upp till 25% rabatt på din bokning

10% rabatt
Rabattkod

10% rabatt på alla tariffer och hytter

Boka nu och få 10% rabatt på alla tariffer och hytter genom att ange kampanjkoden i kassan!

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på resor till Tyskland

30% rabatt
Rabattkod

30% rabatt på Travemünde resor

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på resor med TT-Line

Spara hela 20% procent på det totala beloppet när du använder rabattkoden vid bokning.

30% rabatt
Erbjudande

Sista minuten - Upp till 30% rabatt

Rabatten gäller på utvalda avgångar i högsäsongen på TT-Lines Smart- och Flexbiljetter!

Ledande färjelinje till kontinenten

TT-Line är Sveriges ledande färjeföretag med trafik till Tyskland och Polen. De har med sin moderna flotta stått för tillförlitlighet, kvalitet och hållbarhet i mer än 50 år. Med TT-Line tar du dig direkt till kontinenten från Trelleborg till Travemünde och Rostock i norra Tyskland och till Swinoujscie i Polen. TT-Lines linjer ger dig flexibilitet och valmöjlighet. Du kan resa med bil, i grupp med buss eller som fotpassagerare. Du kan även boka ett paket och lägga till hotell till förmånliga priser.

Hos TT-Line jobbar man också medvetet med miljömedvetenhet och vill erbjuda ett miljövänligt alternativ och en förmånlig förbindelse över Östersjön mellan Tyskland, Polen och Sverige. De har för närvarande sex moderna ropax-färjor och upp till sexton avgångar om dagen. TT-Line transporterar varje år mer än 600 000 passagerare, knappt 100 000 personbilar samt mer än 300 000 lastbilar och är därmed marknadsledande när det gäller direkttrafik mellan Tyskland och Sverige.

Alla färjor har både svensk och tysk eller polsk personal och erbjuder högsta komfort och tillförlitlighet. Rymliga kabiner, högklassig mat och integrerade SEA & SAVE-Bordshops med ett stort sortiment av olika varor gör överfarten till en upplevelse i sig.

Boka direkt på nätet

På TT-Lines hemsida bokar du biljetter till alla linjer direkt på nätet. Vet du redan när och vart du vill åka så bokar du direkt i sökfunktionen. Är du ute efter inspiration till nästa resa hittar du de senaste erbjudandena längre ner på hemsidan. TT-Line har alltid förmånliga paketerbjudanden som julmarknader, särskilda resmål m.m. Du kan också navigera via länkarna i navigationsfältet längst upp på sidan.

Dina färjebiljetter och eventuella andra bokningar som hotell betalar du sedan enkelt med kontokorten VISA, Mastercard och American Express. Vill du hellre boka på telefon eller har andra frågor kan du nå TT Line på telefon: 0410-56 200, via fax eller på e-post: ku[email protected]. Kundservice har öppet alla dagar i veckan.

TT-Line rabatt

Vill du spara ytterligare pengar? håll då koll här på rabatt.se för de senaste TT-line rabattkoderna och kampanjerna. TT-Line erbjuder ofta bra erbjudanden så se till att alltid kolla här på rabatt.se innan du gör din bokning!

Så här använder du din TT-Line rabattkod

  1. En TT-Line kampanjkod använder du i första steget i bokningsprocessen.
  2. Under fälten där du anger datum m.m. för dina resor ser du ett fält med rubriken "Kampanjkod" bredvid.
  3. Skriv in din TT-Line kampanjkod i fältet och klicka sedan på "Fortsätt".