TT-Line rabattkod

TT-Line ger dig en bättre väg till Tyskland och kontinenten. Med dem bokar du såväl båtresa som paketresa till Tyskland och Polen. TT-Line är ett svenskt rederi som sedan 1962 bedrivit färjetrafik mellan Sverige och Tyskland. Man trafikerar linjerna Travemünde och Rostock från Sveriges främsta färjehamn i Trelleborg. Nu har man även en linje till Swinoujscie i Polen.

Med en TT-Line kampanjkod kan du spara flera 100-lappar på din nästa färjeresa eller hotellpaket. Självklart hittar du alla de bästa rabattkoder, kampanjer, kampanjkoder och andra bra erbjudanden här på rabatt.se!

Rabattkoder från TT-Line

140 kr
Gäller tills vidare

Spara 140 kr i serviceavgift

Rabattkod
Gäller till och med 2017-12-31

Res upp till 5 personer med bil t/r till Swinoujscie (TT-Line Kampanjkod)

Rabattkod
Gäller till och med 2017-12-31

Nattkanonen - Oslagbart pris på nattavgångar Trelleborg - Travemünde!

Erbjudande
Gäller tills vidare

Trelleborg - Travemünde från 790:- för bil + 1 person, enkel resa - Bästa tips här!

Om rabattkoder från TT-Line

Ledande färjelinje till kontinenten

TT-Line är Sveriges ledande färjeföretag med trafik till Tyskland och Polen. De har med sin moderna flotta stått för tillförlitlighet, kvalitet och hållbarhet i mer än 50 år. Med TT-Line tar du dig direkt till kontinenten från Trelleborg till Travemünde och Rostock i norra Tyskland och till Swinoujscie i Polen. TT-Lines linjer ger dig flexibilitet och valmöjlighet. Du kan resa med bil, i grupp med buss eller som fotpassagerare. Du kan även boka ett paket och lägga till hotell till förmånliga priser.

Hos TT-Line jobbar man också medvetet med miljömedvetenhet och vill erbjuda ett miljövänligt alternativ och en förmånlig förbindelse över Östersjön mellan Tyskland, Polen och Sverige. De har för närvarande sex moderna ropax-färjor och upp till sexton avgångar om dagen. TT-Line transporterar varje år mer än 600 000 passagerare, knappt 100 000 personbilar samt mer än 300 000 lastbilar och är därmed marknadsledande när det gäller direkttrafik mellan Tyskland och Sverige.

Alla färjor har både svensk och tysk eller polsk personal och erbjuder högsta komfort och tillförlitlighet. Rymliga kabiner, högklassig mat och integrerade SEA & SAVE-Bordshops med ett stort sortiment av olika varor gör överfarten till en upplevelse i sig.

Boka direkt på nätet

På TT-Lines hemsida bokar du biljetter till alla linjer direkt på nätet. Vet du redan när och vart du vill åka så bokar du direkt i sökfunktionen. Är du ute efter inspiration till nästa resa hittar du de senaste erbjudandena längre ner på hemsidan. TT-Line har alltid förmånliga paketerbjudanden som julmarknader, särskilda resmål m.m. Du kan också navigera via länkarna i navigationsfältet längst upp på sidan.

Dina färjebiljetter och eventuella andra bokningar som hotell betalar du sedan enkelt med kontokorten VISA, Mastercard och American Express. Vill du hellre boka på telefon eller har andra frågor kan du nå TT Line på telefon: 0410-56 200, via fax eller på e-post: kundservice@ttline.com. Kundservice har öppet alla dagar i veckan.

Vill du ta del av exklusiva erbjudanden från TT-Line så kan du prenumerera på deras nyhetsbrev. Du skriver upp dig längst ner på vänster sida på hemsidan. Du kan också följa dem på Facebook, Twitter och Google+.

Så använder du en rabattkod hos TT-Line

  1. En TT-Line kampanjkod använder du i första steget i bokningsprocessen.
  2. Under fälten där du anger datum m.m. för dina resor ser du ett fält med rubriken "Kampanjkod" bredvid.
  3. Skriv in din TT-Line kampanjkod i fältet och klicka sedan på "Fortsätt".