Pändy rabattkod

Aktuella Pändy rabattkoder och erbjudanden för juni 2023

15% rabatt
Rabattkod

15% rabatt på din beställning

Spara hela 15% på din beställning när du shoppar i Pändys webbshop!

70% rabatt
Erbjudande

OUTLET - Spara upp till 70%

Erbjudande

Få tips om smaskiga recept från Pändy

Fri frakt

FRI FRAKT på din beställning

Få gratis frakt hos Pändy när du handlar för över 250 kr!

Erbjudande

Fynda nyttigt godis till låga priser

Din Partner för Hälsosamma Snacks och Livsmedel

Pändy grundades med en vision om att göra det enklare för människor att bryta ohälsosamma vanor och göra bättre val. Med ett brett utbud av hälsosamma, välsmakande och attraktiva produkter vill Pändy hjälpa dig att inte bara vara hälsosam, utan också att njuta av det.

Från traditionella smaker till innovativa kombinationer, hjälper Pändy dig att uppleva glädjen i att äta bra, varje dag i veckan.

Pändy har enorm respekt för hur svårt det kan vara att bryta en ohälsosam vana. Därför strävar de efter att erbjuda lättilgängliga, välsmakande och visuellt tilltalande alternativ.

Med en strävan att minska de globala siffrorna för fetma och typ 2-diabetes, står Pändy i frontlinjen för att skapa hälsosamma snacks.

Produkter och Tjänster

Hos Pändy finner du ett brett sortiment av produkter från energidrycker och proteinbars till linschips och godis. De strävar alltid efter att förbättra sina produkter och bredda sortimentet med nya innovativa produkter.

En av deras unika försäljningspunkter är att de använder sig av populära smaker, färger och former för att skapa igenkänning och göra valet av att pröva något nytt mindre skrämmande och mer attraktivt.

Deras produkter är framställda med naturliga sötningsmedel och fibrer, vilket ger dem ett hälsosamt och läckert alternativ till konventionella snacks.

Vissa av Pändys produkter är också veganvänliga, vilket inkluderar Raw Bars, Nutchup, Linschips Spring Onion & Flaming Hot, Energy Drinks, Magnesium & B-energized vitaminer, och brustabletter med smaker av Grönt Äpple/Fläder och Persika/Passion.

Var köper man Pändy produkter?

Även om Pändy inte har en fysisk butik, så finns deras produkter tillgängliga hos återförsäljare i 30 marknader över hela världen. Dessutom kan du alltid köpa deras produkter direkt från deras webbplats, där de accepterar kortbetalningar (VISA/Mastercard/American Express), Klarna och Paypal.

Så här använder du din Pändy rabattkod

  1. Besök Pändys webbplats.
  2. Lägg till de produkter du vill köpa i din kundvagn.
  3. Klicka på kundvagnsikonen för att granska din beställning.
  4. Under dina produkter så hittar du ett fält med rubriken "discount code".
  5. Skriv in din Pändy rabattkod i fältet och klicka på knappen "Använd".
  6. Din rabatt borde nu tillämpas på totalbeloppet. Fortsätt till kassan och slutför ditt köp.

Med Pändy rabattkod får du inte bara tillgång till hälsosamma, välsmakande snacks, men också fantastiska besparingar! Oavsett om du letar efter en välsmakande energidryck, en proteinrik bar eller läckra linschips, kan Pändy erbjuda dig hälsosamma alternativ som passar din livsstil. Ta steget mot en hälsosammare livsstil med Pändy idag!