Smakbox rabattkod

Aktuella Smakbox rabattkoder och erbjudanden för december 2023

10% rabatt
Rabattkod

Få 10% rabatt på din första box & GLÖGG på köpet

10% rabatt
Rabattkod

10% rabatt på gåvor till jul!

Fri frakt

FRI FRAKT på din prenumeration

Smakbox erbjuder alltid fri frakt på alla sina smakboxar!

Erbjudande

Ge bort en Smakbox prenumeration som en gåva!

Erbjudande

Bläddra bland tidigare smakboxar och ta reda på vad de tidigare har innehållit!

Utgångna rabattkoder från Smakbox

15% rabatt
Rabattkod

15% rabatt på din första box när du prenumererar på Smakbox

15% rabatt
Rabattkod

Få 15% rabatt på din första box vid en prenumeration

Rabattkod

Få 10% rabatt på din första box!

50% rabatt
Rabattkod

Prenumerera på Smakbox och spara 50% på din första box!

25% rabatt
Rabattkod

Få 25% rabatt på din första box!

Vanliga frågor

Vad kan jag förvänta mig i en Smakbox?

Smakbox erbjuder en spännande blandning av cirka 15 olika produkter, varierande från direktkonsumtionsvaror som snacks och drycker till ingredienser för matlagning och bakning. Varje box innehåller en mix av produkter från både små och stora varumärken och kommer med recept och inspiration i Smakbox tidning. Smakbox finns i fyra olika smakmixar – Original, Matig, Nyfiken och Festlig – och du kan även välja att lägga till kalla produkter med Kallt Tillägg för en mer komplett upplevelse.

Hur ofta levereras Smakbox och vad kostar det?

Smakbox levereras varannan månad (sex gånger om året) och kostnaden är 229 kr per box för prenumeranter. Denna kostnad inkluderar frakt och ger dig produkter till ett värde av cirka 400 kr. För de som startade sin prenumeration före 10 oktober 2022 och fortfarande har en aktiv prenumeration, är priset 215 kr per box.

Hur fungerar den löpande prenumerationen?

När du börjar prenumerera på Smakbox, betalar du direkt med Visa eller Mastercard. Din första box skickas vanligtvis inom två veckor, beroende på tillgänglighet. Efter det sker betalning automatiskt i förskott, runt den 25:e i månaden före leverans av nästa box.

Kan jag påverka innehållet i min Smakbox?

Ja, du kan påverka innehållet genom att välja mellan fyra olika smakmixar: Original, Matig, Nyfiken och Festlig. Varje mix har sin unika sammansättning, även om mycket av innehållet är detsamma i alla mixar. Du kan byta smakmix när som helst via ditt konto på Mina sidor.

Vilka leveransalternativ finns för Smakbox?

Smakbox erbjuder två huvudsakliga leveransalternativ: leverans till ett utlämningsställe eller hemleverans. För de som väljer Kallt Tillägg med kylda och frysta produkter, erbjuds endast hemleverans. Du kan kontrollera vilka leveransalternativ som finns för ditt postnummer på Smakbox hemsida.

Upptäck smakernas värld med Smakbox

Varierat och överraskande utbud

Smakbox är en unik prenumerationstjänst som erbjuder en spännande blandning av smakupplevelser. Varje box innehåller cirka 15 noga utvalda produkter, från välkända varumärken till nya spännande smaker. Kunden får uppleva allt från omedelbart njutbara snacks och drycker till ingredienser för matlagning och bakning. Deras sortiment inkluderar allt från delikata choklader och exotiska kryddor till gourmetpasta och exklusiva oljor, vilket gör varje leverans till en unik upptäcktsresa.

Flexibla prenumerationsalternativ

Smakbox erbjuder flexibilitet i sin prenumerationstjänst. Med fyra olika smakmixar - Original, Matig, Nyfiken och Festlig - kan kunden anpassa sitt val efter personliga preferenser och intressen. Dessutom finns alternativet för Kallt Tillägg, som lägger till kylda och frysta produkter för en utökad smakupplevelse. Prenumeranter har även friheten att när som helst byta smakmix eller pausa sin prenumeration, vilket ger en skräddarsydd och personlig upplevelse.

Enkel beställningsprocess och leverans

Att beställa från Smakbox är enkel och smidig. Kunden väljer önskad smakmix och prenumerationsfrekvens, och kan sedan se fram emot regelbundna leveranser direkt till dörren eller till ett närliggande utlämningsställe. Varje box är en överraskning fylld med kvalitetsprodukter som ger mervärde och glädje i vardagen. Med hemleverans av kylda produkter blir det dessutom ännu enklare att njuta av Smakbox fulla utbud.

Så här använder du din Smakbox rabattkod

  1. Välj din Smakbox: Navigera till prenumerationsvalen och välj den Smakbox som passar dina smakpreferenser.
  2. Använd din rabattkod: Sök efter texten “Jag har en rabattkod” bland alternativen för smakmixar och klicka på den.
  3. Mata in koden: Ange din rabattkod i det dedikerade fältet som visas.
  4. Bekräfta rabatten: Kontrollera att det rabatterade priset korrekt avspeglas i din totalsumma innan du bekräftar din prenumeration.
  5. Förvänta dig leverans: Fullfölj din beställning och se fram emot dina spännande leveranser från Smakbox.