Racketspecialisten rabattkod

Aktuella Racketspecialisten rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på Cabra racketar

17% rabatt
Rabattkod

17% rabatt på padelracket

15% rabatt
Rabattkod

15% på alla väskor från Wilson

50% rabatt
Erbjudande

Upp till 50% rabatt på aktuella kampanjvaror!

50% rabatt
Erbjudande

REA - Upp till 50% rabatt

Fri frakt

Fri frakt från 499 kr!

Vanliga frågor

Hur snabb är leveransen från Racketspecialisten?

Racketspecialisten strävar efter att leverera dina beställningar inom 1-3 arbetsdagar. För specialanpassade produkter som racketsträngning kan det ta lite längre tid. Kom ihåg att vissa produkter, som bollmaskiner, kan ha längre leveranstider.

Hur fungerar frakten hos Racketspecialisten?

För beställningar över 499 kr erbjuder Racketspecialisten fri frakt med flera leveransalternativ. Om din order är under detta belopp tillkommer en liten fraktavgift. De erbjuder även hemleverans för en bekväm shoppingupplevelse.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

Om ett paket inte hämtas ut inom angiven tid (14 dagar för Schenker, 7 dagar för PostNord och Bring), returneras det automatiskt. Observera att det finns en avgift på 350 kr för outlösta paket för att täcka hanteringskostnader.

Hur hanterar jag returer eller byten?

För returer använder du den medföljande retursedeln och betalar en avgift på 45 kr. Vid byte, gör en ny beställning för den önskade varan och returnera den gamla. Kom ihåg att produkterna bör returneras i originalförpackning och skick.

Vad gäller för prisgarantin hos Racketspecialisten?

Racketspecialisten har en generös prisgaranti. Om du hittar en produkt billigare hos en annan svensk återförsäljare, matchar de priset och ger ytterligare 5 % rabatt. Se till att du kan bevisa det lägre priset vid köptillfället.

Din guide till Racketspecialisten

Allt för tennis, badminton och padel

Racketspecialisten är din destination för allt inom racketsport. Här hittar du ett omfattande utbud av racketar, skor, kläder och tillbehör för tennis, badminton och padel. Oavsett om du är nybörjare eller proffs, har Racketspecialisten utrustningen som passar just dina behov. Med produkter från välkända märken kan du vara säker på att hitta det bästa för din spelstil.

Expertis och personlig service

Vad som gör Racketspecialisten unik är deras expertkunskap inom racketsport. De erbjuder personlig service och rådgivning för att hjälpa dig att välja rätt utrustning. Behöver du hjälp att välja racket, skor som passar ditt spel eller kläder för bästa komfort? Deras kunniga personal guidar dig genom deras breda sortiment för att hitta det som passar just dig.

Smidig och trygg e-handel

Att handla hos Racketspecialisten är enkelt och säkert. Deras användarvänliga webbplats gör det enkelt för dig att bläddra igenom och välja bland deras produkter. Med detaljerade beskrivningar och tydliga bilder får du en god översikt över varje produkt. Dessutom erbjuder de snabba leveranser och säkra betalningsalternativ för en bekymmersfri shoppingupplevelse.

Så här använder du din Racketspecialisten rabattkod

  1. Utforska sortimentet: Hitta ditt behov av racketsportutrustning på Racketspecialisten.
  2. Lägg till produkter: Välj önskade artiklar och klicka på "Lägg i kundvagn".
  3. Gå till kassan: När du är redo, klicka på "Gå till kassan".
  4. Använd rabattkod: I kassan, klicka på "Ange värdekod", skriv in din kod och tryck på "Aktivera".
  5. Slutför köp: Kontrollera det justerade priset och slutför sen ditt köp.