Shirtstore rabattkod

Aktuella Shirtstore rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till shirtstore.se

Andra besökare tittade även på

Shirtstore

Shirtstore - nätets största och bästa butik med t-shirts och tröjor med roliga, coola och unika tryck.

Hybris, som är företaget bakom Shirtstore, bildades 1998 som ett reklamföretag. 2002 började de så smått trycka lite kläder till artister, kunder och vänner. Folk som hade "deras" kläder frågade ofta vart man kunde köpa dessa och efter ett tag kom idén till en butik på nätet.

Nu är Shirtstore nordens största t-shirtbutik. Shirtstore erbjuder ett brett sortiment och målet är att alla ska hitta en tröja som man vill köpa. I dagsläget har de över 5000 olika modeller! Shirtstore.se har levererat fler än 1,500.000 t-shirts till fler än 250.000 nöjda kunder.

Shirtstore har exklusiva licenser att designa och trycka t-shirts med motiv från bl.a DC Comics, CBS, Paramount och Warner Bros.

Störst på t-shirts och tröjor med tryck

Shirtstore.se har nordens största utbud av fräcka, coola, t-shirts och andra tröjor med tryck. Hela familjen hittar enkelt något i det breda sortimentet av vintage, retro, roliga och snygga tröjor. De har ett stort urval av färger, modeller och storlekar de har ett grymt designteam som ser till att de hela tiden har det senaste. Dessutom lovar de riktigt bra priser och nöjda kunder. Shirtstore.se hälsar dig välkommen in att inspireras och shoppa i deras webbutik med över 5000 olika modeller. De garanterar snabba leveranser, säkra betalningsmetoder, 30 dagars öppet köp, allting i lager och hjälpsam personal.

Shirtstores sajt är modern och riktigt cool. Du navigerar lätt mellan huvudkategorierna: ”Nya produkter”, ”Herr t-shirts”, ”Dam t-shirts”, ”Sweatshirts” och ”Mer”. I varje kategori finns sedan underkategorier med roliga och inspirerande namn som galet, retro, street, pin-up, tattoo och biker, för att nämna några. Vissa av Shirtstores varor hittar du ingen annanstans eftersom de har exklusiva licenser med bl.a. Warner Bros, 20th Century Fox, CBS m.fl.

Shirtstore grundades år 2003 och ägs av Hybris Production AB, och har sedan dess vuxit till nordens största t-shirt butik på nätet med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Shirtstore har sitt huvudkontor med produktion och lager i Trelleborg. Shirtstore har Trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel och har hittills levererat till mer än 250 000 nöjda kunder. Shirtstore har också vunnit pris som Jetshops Årets e-butik 2012 och Årets design 2010 och har fått positiva omdömen av kunder på Trustpilot.

Hos Shirtstore.se betalar du genom direktbetalning från Sveriges fyra ledande banker, postförskott med kreditkorten Visa, American Express och Mastercard, Klarna faktura eller med PayPal.

Behöver du extra hjälp med ditt inköp har Shirtstore.se personlig kundtjänst på telefon: 0410-35 35 00, vardagar mellan kl. 09.00-14.00 och på e-post: kundtjanst@shirtstore.se

Börjar du känna dig lätt beroende av Shirtstore.se så kan man följa dem på Facebook och Twitter. Alla som handlar får också automatiskt Shirtstores nyhetsbrev.

Fri frakt

Shirtstore erbjuder fri frakt på alla beställningar. Din beställning skickas alltid så snabbt som möjligt och normal leveranstid anges som 2-4 arbetsdagar. Hos Shirtstore.se får du 30 dagars bytes- och ångerrätt av varor i ursprungligt skick.

Så använder du en rabattkod hos Shirtstore

  1. Din Shirtstore rabattkod använder du när du kommit till kassan.
  2. Längst ner i ”Din kundvagn” ser du ett fält med rubriken: ”Rabattkod”.
  3. Där skriver du in din Shirtstore rabattkod och klickar sedan på pilen med OK på. Kontrollera att din rabatt fungerat och gå sedan vidare med ditt köp.