Urban Outfitters rabattkod

Aktuella Urban Outfitters rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

£70 rabatt
Rabattkod

£15 rabatt när du handlar för £70

10% rabatt
Erbjudande

Få 10% rabatt på din beställning

Prenumerera på nyhetsbrevet för att ta del av rabatten!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Urban Outfitters

Vanliga frågor

Hur får jag 10% rabatt på mitt nästa köp hos Urban Outfitters?

För att få 10% rabatt, anmäl dig till Urban Outfitters marknadsföringsmail. Efter anmälan får du en välkomstemail med en unik rabattkod. Ange koden i kassan för att nyttja rabatten. Observera att vissa varumärken kan vara undantagna från erbjudandet.

Kan jag ändra eller avbryta min beställning efter att den lagts?

Tyvärr kan beställningar inte ändras eller avbrutits efter att de har lagts. Urban Outfitters behandlar beställningar snabbt för att säkerställa snabb leverans, vilket innebär att ändringar inte kan göras. Kontrollera därför din beställning noggrant före betalning.

Vad gäller för returer hos Urban Outfitters?

Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera det inom 30 dagar efter mottagandet. Produkten måste vara oanvänd och i originalskick med alla etiketter kvar. Vissa produkter som underkläder och piercing smycken kan inte returneras av hygieniska skäl. Returprocessen innefattar att skicka tillbaka varan till en specificerad adress, med möjlighet att använda en förbetald returetikett mot en avgift.

Vilka betalningsmetoder accepterar Urban Outfitters?

Urban Outfitters accepterar flera betalningsmetoder, inklusive Visa, Mastercard, Maestro, Amex, PayPal, Apple Pay, Google Pay, JCB och Sofort. När du placerar din order reserveras beloppet på ditt kort, men faktisk debitering sker först när ordern skickas.

Hur hanterar jag mitt konto och lösenord hos Urban Outfitters?

Med ett konto hos Urban Outfitters kan du enkelt checka ut, se tidigare beställningar och spara dina adresser och betalningsmetoder. Om du glömmer ditt lösenord, klicka på "Glömt lösenord" på inloggningssidan för att få en återställningslänk. Observera att konton skapade på Urban Outfitters webbplatser för andra regioner inte är giltiga på den lokala webbplatsen.

Utforska Urban Outfitters unika värld

Trendiga kläder och accessoarer

Hos Urban Outfitters hittar du allt från snygga kläder till unika accessoarer. Med ett brett sortiment som täcker allt från den senaste streetwear-modet till klassiska vintageplagg, är det enkelt att hitta något som passar just din stil. Oavsett om du söker efter en ny statement-t-shirt, en skön hoodie eller en trendig klänning, har Urban Outfitters något för varje tillfälle.

Hem och livsstil

Urban Outfitters är inte bara kläder - deras hem- och livsstilssektion erbjuder allt från inredningsdetaljer till teknikprodukter. Upptäck allt från artistiska affischer och bekväma kuddar till vinylspelare och unika ljusslingor. Deras sortiment kombinerar funktionalitet med en modern estetik, perfekt för dig som vill ge ditt hem en personlig touch.

Exklusiva samarbeten och varumärken

En av höjdpunkterna hos Urban Outfitters är deras exklusiva samarbeten med populära varumärken och designers. Här kan du hitta unika kollektioner som inte finns någon annanstans, med allt från specialdesignade kläder till skräddarsydda hemartiklar. Dessutom erbjuder de ett stort utbud av kända varumärken, vilket gör det enkelt att kombinera trendiga plagg med tidlösa klassiker.

Så här använder du din Urban Outfitters rabattkod

  1. Utforska sortimentet: Bläddra igenom Urban Outfitters breda utbud av trendiga kläder.
  2. Välj dina favoriter: Lägg till önskade artiklar i varukorgen.
  3. Ange rabattkod: I kassan, fyll i din rabattkod i fältet "Promo Code" och klicka på "+".
  4. Bekräfta rabatten: Se till att priset uppdateras med din rabatt.
  5. Avsluta köpet: Genomför köpet och se fram emot dina nya klädesplagg!