Shopping4net rabattkod

Aktuella Shopping4net rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

50% rabatt
Erbjudande

Outlet - upp till 50% rabatt

Fri frakt

Nu fri frakt på alla beställningar oavsett värde!

Hos Shopping4net kan du handla ur ett brett sortiment

Shopping4net har ett brett utbud och många olika avdelningar under ett och samma ställe. Bland utbudet allt inom skönhet, kontaktlinser, hälsokost, apotek, fitness, hem, leksaker och skrivartillbehör.

Passa på att handla skönhet från Shopping4net

Shopping4net har ett stort utbud av skönhetsprodukter. Du hittar bland annat parfym, smink, hudvård, hårvård och accessoarer från välkända varumärken. Några av dom populära märkena är Armani, Dior, Gucci, Hugo Boss och Lancôme. Shopping4net har en skönhetsavdelning i världsklass tack vare experter som uppdaterar sortimentet varje dag.

Kontaktlinser och apotek hos Shopping4net

Hos Shopping4net kan du samtidigt passa på att handla dina kontaktlinser eller färgade linser. Shopping4net har även en avdelning med apoteksprodukter inom egenvård. Där finns alltifrån inkontinensskydd och värktabletter till graviditetstest och medel mot huvudlöss. Du får dessa produkter i en diskret leverans från Shopping4net.

Allt från skrivtillbehör till leksaker

I det stora utbudet hos Shopping4net finns även leksaker från kända varumärken såsom Duplo, Lego, Mattel och Star Wars. Du hittar också skrivartillbehör av absolut förstklassiga bläckpatroner och toner till mycket bra priser.

Shopping4net erbjuder även ett brett utbud inom hem och present med massor av inredning och roliga prylar. Du hittar även fitness och hälsokost produkter hos Shopping4net med såsom kosttillskott från välkända och produktkontrollerade varumärken. Här finns även vitaminer och naturläkemedel men också produkter för viktminskning och fettförbränning.

Shopping4net e-handelsportal

Shopping4net har funnits på nätet sedan 1999 och var från starten en ren linsbutik (Lenses4net). Från starten var Shopping4net en av nordens första kontaktlinsbutiker på Internet och sedan har det växt till att bli det som Shopping4net är idag. En e-handelsportal med mycket mer än linser. Nu med allt från parfym till fitnessprodukter.

Shopping4net ger dig personlig service

Kundservicen hos Shopping4net är öppen vardagar och du kan få hjälp med allt som rör Shopping4net. Du kanske vill fråga mer om en produkt eller om din beställning. Du kan även få hjälp med returer och byten. Det finns även en avdelning med frågor & svar

Handla tryggt hos Shopping4net

Hos Shopping4net kan du tryggt betala med Visa, Mastercard, direktbetalning med bank eller kundkonto. Alla betalningar genomförs på ett tryggt sätt och du kan vara säker när du handlar från Shopping4net. Shopping4net har en prisgaranti som ger dig tryggheten att alltid få produkterna till bästa marknadspris.

Fri frakt på alla köp

Shopping4nets hemsida är uppdelad i olika avdelningar precis som ett varuhus. På varje avdelning finns unika specialerbjudanden och kampanjer.

När du handlar hos Shopping4net är frakten gratis. Leveransen skickas samma dag. Om du har några frågor kan du enkelt kontakta Shopping4net via deras kundtjänst på telefon eller e-post.

Så här använder du din Shopping4net rabattkod

  1. Lägg dina utvalda produkter i varukorgen.
  2. Klicka på “Till kundvagnen” för att checka ut.
  3. Uppe till höger finns något som heter “Kampanjkod”. Där fu fyller i koden och trycker på “Aktivera” för att aktivera rabattkoden.
  4. Klicka sedan på “Gå till kassan” för att avsluta beställningen.