Sleepo rabattkod

Aktuella Sleepo rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

Fri frakt

Alltid fri frakt och fria returer!

Erbjudande

Aktuella kampanjer hos Sleepo

Ledande sängbutik på nätet

Hos Sleepo har man ett av Sveriges största utbud av sängar, möbler och heminredning på nätet. Man erbjuder ett brett och varierat sortiment från kända varumärken som garanterar produkter av hög kvalitet. Som kund hos Sleepo beställer du enkelt och till några av marknadens bästa priser allt du behöver för att skapa ett bekvämt och vackert sovrum i ditt hem. Hos Sleepo jobbar man ständigt med att förbättra och utöka sitt sortiment så att de hela tiden kan erbjuda ett attraktivt och välsorterat utbud av både nytt och gammalt till sina kunder.

Gå in på Sleepo.se och shoppa i avdelningar för sängar, soffor, sängkläder, heminredning och möbler. Du kan också gå direkt in på nyheter eller varumärken. Man har även en inspirationsavdelning och på hemsidan hittar du de senaste erbjudandena och aktuella kampanjer. Hos Sleepo hittar du allt du behöver för att skapa det perfekta vilsamma sovrummet för just dig. Sleepo.se har ett brett sortiment av sängar, sängkläder, heminredning och möbler. Handla varumärken som Borås Cotton, Canada Goose, Tempur, Esprit, Design House Stockholm, Newport, Norsk Dun och många fler.

Fri frakt

Hos Sleepo handlar du med kreditkort, Visa eller Mastercard, genom direktbetalning eller via Klarna faktura eller konto. Du får alltid fri frakt i hela Sverige på alla större varor. Större produkter, som sängar och möbler, levereras hem till bostaden och mindre produkter levereras till närmaste postombud. På större produkter som sängar och möbler kan du som kund också alltid välja till inbärning samt bortforsling av din gamla säng eller gamla möbler. Sleepo ger prisgaranti så att du kan lite på att du får det bästa priset och du har alltid 14 dagars öppet köp. Sleepo har Trygg e-handelscertifiering vilket garanterar att man håller åtminstone branschstandard när det gäller säkerheten på sina betalningsalternativ.

Sleepos kundservice når du på telefon: 08-20 87 70 eller genom e-post: [email protected]. Kundservice har öppet på vardagar mellan kl. 9–17. För löpande information kan du följa Sleepo både på Facebook och Instagram. De har också eget nyhetsbrev. Håll också utkik här på Rabatt.se efter de senaste kampanjerna och bästa rabattkoderna från Sleepo.

Så här använder du din Sleepo rabattkod

  1. Nedanför din Kundvagn ser du en liten text i blått "Har du en värdekod?". Klicka på texten så dyker det upp ett fält där du skriver in din Sleepo värdekod.
  2. Klicka sedan på "Lägg till" för att aktivera sin Sleepo värdekod eller rabattkod.
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.