SoffaDirekt rabattkod

Aktuella SoffaDirekt rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till soffadirekt.se

Utgångna rabattkoder från SoffaDirekt

Andra besökare tittade även på

SoffaDirekt

Soffadirekt säljer sängar och soffor online till absolut lägsta pris. I webbutiken kan du välja bland ett brett urval av klassiska soffor, bäddsoffor, divansoffor, howardsoffor och lite mer moderna u-soffor. Du hittar även billiga kontinentalsängar och snygga fåtöljer, samt matchande fotpallar. De tillverkar, producerar och säljer sina soffor och kontinentalsängar själva - vilket innebär att du som kund handlar möbler direkt från fabrik.

Soffadirekts koncept dvs. att kapa alla mellanhänder och sälja möbler direkt till konsument är unikt - och det är därför de kan sälja billiga soffor och sängar med mycket hög kvalitet. När du handlar din soffa, säng eller fåtölj på SoffaDirekt.se får du dessutom alltid fri hemleverans och öppet köp. Oavsett vilken typ av soffa du söker - en klassisk howardsoffa, divansoffa eller modern soffa, så ska du alltid kolla med SoffaDirekt. Deras priser är upp till 70 % lägre än den vanliga handelns.

Soffor direkt från fabrik till dig

Hos SoffaDirekt handlar du soffor och andra möbler av hög kvalitet till oslagbara priser. Företaget har som målsättning att bli det självklara valet när det gäller sovrum och vardagsrum. SoffaDirekt är en rebell i branschen som tar upp kampen med de etablerade aktörerna som hållit prisnivåerna artificiellt höga. Genom att kringgå fördyrande mellanhänder och vända sig direkt till konsument, så kan SoffaDirekt erbjuda högre kvalitet och snyggare soffor, fast till en bråkdel av priset. Du sparar upp till 70 % på att handla hos SoffaDirekt. Dessutom har man showroom i Göteborg, Norrköping och Värnamo där du kan provsitta din soffa. De har öppet dygnet runt!

Hos SoffaDirekt hittar du sängar och soffor av många olika slag. De har klassiska soffor, bäddsoffor, divansoffor, howardsoffor och moderna u-soffor. På hemsidan hittar du alla huvudkategorier i en meny längst upp på sidan. Gå in på soffor, sängar, utemöbler, soffbord, mattor, kuddar eller möbelvård. Du kan också använda dig av sökfunktionen. Populära produkter och nyheter annonseras på hemsidan. Dessutom en Outlet-avdelning med de allra bästa fynden. Smarta shoppare börjar alltid shoppingturen i Outlet-avdelningen.

Fri frakt över 500 kr

Det är lätt att handla hos SoffaDirekt och de erbjuder flera olika betalningsalternativ. Direktbetalning via din internetbank om du har Nordea eller Handelsbanken. Faktura eller delbetalning via Klarna samt kortbetalning med VISA eller MasterCard. Vad det gäller kortbetalning så samarbetar man med DIBS Payment Services, som är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Man använder sig av DHL och Posten för inrikestransporter i hela Sverige. Alla frakter av produkter överstigande 500 kr är fraktfria. Notera att inbärning inte ingår men kan läggas till mot en avgift. Leveranstid är normalt från 3-6 arbetsdagar för lagervaror.

Kundsupport hos SoffaDirekt kan du nå antingen via telefon eller med hjälp av kontaktformulär. Man har bemanning måndag till lördag, och deras ambition är alltid att besvara dig inom några få timmar. Ring dem på telefon: 011 470 76 76. Vill du hålla koll på det senaste från SoffaDirekt så kan du följa dem på Facebook eller Google . De finns också på Youtube.

Så använder du en rabattkod hos SoffaDirekt

  1. Nedanför fältet där du väljer ditt betalningsalternativ ser du, på höger sida, ett fält med rubriken "Rabattkod".
  2. Skriv in din SoffaDirekt rabattkod i fältet och klicka sedan på "Använd".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.