Solarplexius rabattkod

Aktuella Solarplexius rabattkoder och erbjudanden för maj 2024

10% rabatt
Rabattkod

10% rabatt på din beställning

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Solarplexius

Erbjudande
Erbjudande

Prenumerera på nyhetsbrevet och ta del av exklusiva erbjudanden!

Fri frakt
Fri frakt

FRI FRAKT på din beställning

Solarplexius erbjuder alltid fri frakt på samtliga beställningar!

Erbjudande
Erbjudande

Beställ ett hostskydd till din bil från endast 632 kr

Erbjudande
Erbjudande

Solarplexius erbjuder avdelare från endast 780 kr

Erbjudande
Erbjudande

Tona dina bakrutor, sidorutor och fyra dörrutor för endast 1595 kr

Erbjudande
Erbjudande

Solarplexius erbjuder tonade bakrutor från endast 800 kr

Erbjudande
Erbjudande

Tona 2-4 dörrutor från 650 kr!

Antal dörrutor som erbjuds varieras baserat på bilmodell.

Utgångna rabattkoder från Solarplexius

10% rabatt
Rabattkod

Använd Solarplexius rabattkod och spara 10% på ditt köp

Vanliga frågor

Hur betalar jag för mina Solarplexius-produkter?

Solarplexius erbjuder flera betalningsalternativ för att göra ditt köp smidigt och säkert. Du kan välja att betala med kontokort, PayPal eller via Klarna för faktura och delbetalning. All betalning sker över säkra krypterade förbindelser, och inga kortuppgifter lagras hos Solarplexius, vilket garanterar en trygg och säker betalningsprocess.

Hur fungerar leveransen från Solarplexius?

Solarplexius strävar efter att skicka din order nästkommande arbetsdag. Normal leveranstid är 1–3 dagar inom Sverige. Om leveransen försenas kommer Solarplexius att informera dig och du har rätt att häva köpet vid betydande leveransförseningar.

Är Solarplexius solskydd lagliga att installera?

Ja, det är helt lagligt att installera Solarplexius solskydd i din bil i Sverige. Lagen tillåter toning av alla rutor bakom föraren. Det är dock inte tillåtet att tona framdörrarnas rutor eller vindrutan.

Hur hanterar Solarplexius reklamationer?

Om en produkt är felaktig eller skadad, har du som konsument 3 års reklamationsrätt. Vid reklamation, kontakta Solarplexius så snart som möjligt efter att felet upptäckts. Reklamationer ska anmälas inom skälig tid, vanligtvis anses två månader vara skälig tid.

Vad innebär ångerrätten hos Solarplexius?

Enligt distansköpslagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter leverans. Solarplexius förlänger denna period till 30 dagar för att ge dig extra tid att besluta. Produkten bör vara oanvänd och i oförändrat skick. Solarplexius står för returfrakten och återbetalar hela köpesumman inom 14 dagar från det att du meddelat om din ånger.

Så här använder du din Solarplexius rabattkod

  1. Specificera ditt fordon: Börja med att ange ditt bilmärke och bilmodell i sökfältet för att hitta produkter som är anpassade för just din bil.
  2. Upptäck skräddarsydda solskydd: Utforska ett brett utbud av solskydd som är specialdesignade för din bilmodell, perfekt för att skydda interiören och förbättra komforten under soliga dagar.
  3. Välj dina produkter: När du hittar solskyddet som passar dina behov, använd knappen "Köp nu" för att lägga till produkten i din varukorg.
  4. Använd din rabattkod: I kassan, leta efter alternativet "Ange rabattkod här" och skriv in din rabattkod för att dra nytta av erbjudandet.
  5. Bekräfta rabatten: Innan du slutför köpet, se till att rabatten har applicerats och att det totala priset har minskat enligt din rabattkod.