Spelbutiken rabattkod

Aktuella Spelbutiken rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

70% rabatt
Erbjudande

Outlet - Upp till 70% rabatt

60% rabatt
Erbjudande

REA - Upp till 60% rabatt

Utgångna rabattkoder från Spelbutiken

70% rabatt
Erbjudande

Upp till 70% rabatt hos Spelbutiken

Spelbutiken.se firar Black Friday hela veckan och erbjuder upp till 70% rabatt på mängder av produkter!

Erbjudande

Nya Nintendo Switch för endast 3099 kr

81% rabatt
Erbjudande

Sensommar-rea - Upp till 81% rabatt

Spelbutiken

Spelbutiken har fem budord som de arbetar efter; de vill bara bäst på pris, service, information, trygghet och utbud. För att de ska uppnå dessa mål så köper dem in stora ordar av produkterna, de visar bilder och videor på spelen (så att du ska få en verklig upplevelse om hur det är att spela just det spelet) och de använder sig av en chattfunktion så att det ska vara enkelt och gå snabbt att få den hjälp man behöver från deras kundtjänst.

Utbud

Spelbutikens hemsida har flertalet olika kategorier. Den första är ”Spel och konsoller” där du helt enkelt kan köpa spel och tillbehör. Till PC och Mac kan du enkelt köpa spel som du laddar ner direkt till din dator, du får då en digital kopia av spelet. På så sätt slipper du leveranstiden och kan börja spela direkt. Förutom spel till PC och Mac kan du köpa spel och tillbehör till Playstation, Xbox, Nintendo och Wii.

Under kategorin ”Baby och leksaker” hittar du bilbarnstolar, barnvagnar, leksaker till barn så som dockor, bilar, studsmattor och mycket mer.

I kategorin ”Skönhet” kan du shoppa makeup, hårprodukter, hudvårdsprodukter och parfym, både till kvinnor och män.

Det finns en kategori som heter ”Hem och trädgård” där du precis som det låter kan shoppa saker till ditt hem (stolar, vaser, lampor, sängkläder) och till trädgården (hammocks, grill och verktyg). ”Hifi och elektronik” är en annan kategori där du kan handla högtalare, tv, dammsugare, rakapparat med mera. I kategorin ”Musikinstrument” hittar du instrument så som keyboard och piano, gitarrer, förstärkare, mikrofoner med mera.

Under kategorin ”Sport” kan du köpa pulsklockor, kläder, skor, väskor osv. ”Kläder” är en kategori och här kan du hitta kläder för herr, barn, baby och tema-fester. Den sista kategorin är ”Film och musik” och precis som det låter kan du här hitta filmer (Blu-ray och DVD) samt musik i CD och Vinyl.

Leverans

Leveranser från Spelbutiken skickas på måndagar, onsdagar och fredagar. Lägger du din beställning innan klockan 16 på måndagar och onsdagar och innan klockan 15 på fredagar skickas din order samma dag, förutsatt att den finns i lager. Om din beställning görs på någon av de andra dagarna, skickas den nästkommande måndag, onsdag eller fredag.

Betalning

Spelbutiken är certifierade av Trygg e-handel så du som kund kan känna dig trygg när du handlar här. Du kan betala med kontokort, direktbetalning, Klarna faktura och Klarna konto.

Kundtjänst

Behöver du komma i kontakt med Spelbutiken kan du antingen maila eller maila dem, men även chatt med dem i deras chattfunktion på deras hemsida.