Strömma rabattkod

Aktuella Strömma rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

10% rabatt
Erbjudande

10% rabatt på din beställning

Få alltid 10% rabatt på din beställning hos Strömma när du bokar online!

Erbjudande

Julbord i skärgården

Välj mellan lunch- & kvällskryssning!

Erbjudande

Hyr en egen kryssning för ditt evenemang

Få ett skräddarsytt event - välj bland fest, matkryssningar, mingel & bröllop!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Strömma

Sightseeing, utflykter och matkryssningar i Stockholm!

Vanliga frågor

Hur bokar och betalar jag för min resa hos Strömma?

Hos Strömma kan du enkelt boka din biljett online, via telefon, hos säljare på stan eller i någon av Strömmas terminaler. De accepterar olika betalningsmetoder inklusive MasterCard, VISA, AMEX, Swish och Strömmas presentkort. Vid köp på plats kan du även betala kontant. Observera att preliminära bokningar inte accepteras och att förbokning rekommenderas för att säkerställa din plats.

Finns det rabatter eller specialerbjudanden?

Ja, Strömma erbjuder rabatter för barn där upp till fem barn i åldern 0-5 år reser gratis per betalande vuxen, och barn 6-15 år betalar halva priset. De har även speciella rabatter för skolresor. Vänligen notera att vissa erbjudanden inte gäller för alla kryssningar.

Vilka är Strömmas avbokningsregler?

För avbokning och ändring av din bokning, kontakta Strömmas kundservice. Detaljerade avbokningsregler finns tillgängliga på deras hemsida.

Vad bör jag veta före avresa?

Se till att ha din bokningsbekräftelse tillgänglig vid ombordstigning, antingen på din smartphone eller utskriven. Information om avgångsplatser och biljettkiosker finns på Strömmas hemsida, och det rekommenderas att vara på plats 15–20 minuter före avgång.

Vilka mat- och dryckesalternativ finns ombord?

På Strömmas utflyktsfartyg finns restauranger och kafeterior. För en garanterad matupplevelse rekommenderas bokning av matkryssningar. Menyer och information om specialkost eller allergier finns på Strömmas hemsida och eventuella önskemål kan meddelas via e-post efter bokning.

Upptäck Sverige med Strömma

Unika upplevelser på vattnet och land

Strömma tar dig med på oförglömliga resor längs Sveriges vackra vatten och genom dess charmiga städer. Från sightseeing med båt i Stockholms skärgård till historiska vandringar i Göteborgs stadskärna, erbjuder Strömma en unik chans att uppleva lokala sevärdheter och dolda pärlor. Ombord på deras båtar väntar guidade turer och möjligheten att se Sveriges natursköna landskap från en ny vinkel.

Tillgängliga och anpassade turer för alla

Strömma strävar efter att göra sina turer tillgängliga för alla. Oavsett om du reser med rullstol eller barnvagn, finns det alternativ som passar dina behov. De erbjuder också speciella turer för skolgrupper och företagsevenemang. På deras hemsida kan du enkelt hitta information om tillgänglighet och anpassningar för varje specifik tur eller båt, för att säkerställa en bekväm och njutbar upplevelse.

Bokning och kundservice i världsklass

Att boka din nästa äventyr med Strömma är både enkelt och säkert. Deras användarvänliga webbplats gör det smidigt att välja och boka den tur som passar dig bäst. För frågor och speciella önskemål står Strömmas kundtjänst redo att hjälpa till, både online och via telefon. Oavsett om det gäller biljettköp, avbokningsregler eller specifika frågor om turer, erbjuder Strömma en service som gör din resplanering bekymmersfri.

Så här använder du din Strömma rabattkod

  1. Utforska upplevelser: Besök Strömma och bläddra igenom deras utbud av unika aktiviteter.
  2. Välj och boka: När du hittat något intressant, klicka "Välj och boka" och sedan "Boka".
  3. Ange rabattkod: Vid datumval, använd rutan "Ange din kampanjkod" för din rabatt.
  4. Bekräfta rabatten: Skriv in koden, klicka "Ok" och kontrollera att prissänkningen är tillämpad.
  5. Avsluta bokningen: När rabatten är verifierad, slutför bokningen och förbered dig för din upplevelse!