Viking Line rabattkod

Aktuella Viking Line rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

Erbjudande

Kryssningar på Östersjön

Upptäck mängder av spännande destinationer!

Erbjudande

Res billigt med sista minuten kryssning med Viking Line

Boka Viking Line billigast direkt på nätet

Viking Line är Sveriges antagligen mest kända kryssningsföretag. Rederiet erbjuder passagerartrafik, rekreation samt frakttransporter med fartygen Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS samt med nya flaggskeppet Viking Grace. Genom deras hemsida bokar du enkelt alla deras kryssningar billigt direkt på nätet. Funderar du på en skön semester? Ta en titt på vad de har att erbjuda. Förutom avgångar som tar dig till platser som Mariehamn, Helsingfors och Tallinn kan du även resa till St Petersburg, Vasa och Borgå m.fl. Du hittar resor som passar alla intressen och smaker.

Gå in på vikingline.se och hitta din nästa semesterresa. Till exempel för barnfamiljen finns det fina hyttpaket som även ger er tillgång till roliga aktiviteter i land. För den som bara vill komma fram snabbt och enkelt finns reguljärpaket som fokuserar på att ta dig till ditt mål på ett bekvämt sätt. Med taxfree, restauranger och spa ombord är det enkelt att trivas på Viking Lines färjor. Dessutom kan du välja att lägga till hotell eller stuga på din destination. För dig med flexibelt schema kollar du in alla sista minuten erbjudanden. Glöm heller inte att handla taxfree. Priserna är generellt sett 25 % lägre än på fastlandet.

Behöver du komma i kontakt med någon hos Viking Line för att få hjälp med din bokning så har de kundservice på telefon 08-452 40 00. Notera dock att de tar ut en serviceavgift på 35 kr för att sköta din bokning på telefon. Betalnings sköts med kreditkort, direktbetalning via internetbank eller bankgiro. Man accepterar Visa, Mastercard, Diners och American Express. Hos Viking Line reser du alltid biljettlöst. Tag med bokningsbekräftelsen eller bokningsnumret samt giltig legitimation. För den som vill går det att köpa till avbeställningsskydd.

Med kampanjerbjudanden från Viking Line kan du spara mycket pengar när du bokar din nästa kryssning. Vi på rabatt.se håller dig uppdaterad kring de senaste rabatterna, erbjudandena och Viking Line rabattkoder som tar dig ut på nya äventyr på Östersjön.