Tekungen rabattkod

Aktuella Tekungen rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till tekungen.se

Andra besökare tittade även på

Tekungen

Tekungen är en butik på nätet där man säljer te av högsta kvalitet. Tebutiken för alla oss som älskar ett gott te. De erbjduer ett stort sortiment av alla slags teer som grönt te, smaksatt te, klassiskt svart te, roibos te, oolong te m.fl. Du hittar också alla slags tillbehör som tekannor, filter, burkar och mycket mer.

Dessutom mycket bra priser, alltid låg fraktkostnad och trygga betalningar. Fri frakt över 500 kr.

Butik för alla teälskare på nätet

Tekungen är butiken på näter för alla teälskare. Hos dem köper du te av högsta kvalitet till bra priser. De har ett otroligt brett sortiment av teer för alla olika smaker. Gå in i webbutiken och shoppa grönt te, svart te, roibos, örtte, chai te, vitt te, frukt te m.fl. Dessutom köper du allt du behöver för att brygga ett riktigt gott te på bästa sätt. De har tekannor, tefilter, tesilar, teburkar m.m. Dessutom har de organiska och fair trade märkta teer för dig som vill tänka lite extra på din omgiving. Du hittar en meny på alla olika teer på vänster sida på hemsidan.

Tekungen är ett svenskt företag från Åkersberga. Man driver också tebutiker på nätet för den danska och finska marknaden.

Fri frakt över 500 kr

Tekungen erbjuder säkra betalningsmetoder med Visa, Mastercar eller American Express. Du kan också välja att betala via din internetbank, med PayPal eller mot faktura. Det välkända företaget Klarna hanterar faktureringen och genom dem har du också möjlighet att delbetala ditt köp. Dessutom godtar man betalning med bitcoins. Frakten hanteras av Posten och DHL och man satsar på att leverera alla beställningar inom 1 till 3 dagar. Du betalar bara 19 kr för frakten utom när du handlar över 500 kr för då är det helt fri frakt. Du har 2 veckors öppet köp.

Har du frågor till Tekungen så kontaktar du dem via ett kontaktformulär på hemsidan. De lovar att svara inom 24h. För löpande information följer du dem på Facebook eller Twitter. Kolla också alltid här på Rabatt.se efter de senaste erbjudandena från Tekungen.

Så använder du en rabattkod hos Tekungen

  1. En rabattkod från Tekungen använder du i kassan. Nedanför dina varor ser du fältet för eventuell rabattkod.
  2. Fyll i din Tekungen rabattkod och klicka på "Lägg till kod".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.