Rabatt.se rekommenderar

Prova BookBeat!

Just nu får du 21 dagar gratis via Rabatt.se

Tradera rabattkod

Aktuella Tradera rabattkoder och erbjudanden för februari 2019

Gå till tradera.com

Andra besökare tittade även på

Tradera

Köp och sälj på Tradera.com med mer än 400 000 pågående auktioner. Här kan du på ett spännande och enkelt sätt köpa och sälja en mängd olika varor i auktionsform. Handeln bedrivs främst av privatpersoner men även företag som väljer att sälja varor på vår webbplats. En lyckad auktion har två vinnare.

Hos Tradera kan du handla begagnat från barnkläder till resor och bilar

När du letar efter begagnade kläder eller annat begagnat så är Tradera platsen för dig. Tradera fungerar som mellanhand mellan säljare och köpare. Den som vill bli av med tex en begagnad klocka kan då lägga upp en annons på Tradera och sälja den som en auktion eller till ett fast pris. Sen kan intresserade kunder se den begagnade klocka hos Tradera och lägga sitt bud eller köpa den direkt.

Stort urval, både nytt och gammalt

Det finns en mängd begagnade produkter men även nya produkter säljs också från både företag och andra privatpersoner. Så det finns alltid bra klipp att göra hos Tradera och det är väl värt att besöka den både en och två gånger på en dag. Många butiker använder Tradera för att rensa sina lager och rear ut en mängd varor. Utbudet av butiker är stort och du kan handla heminredning, leksaker, sportartiklar och mycket annat.

Populära produkter hos Tradera

Något som alltid är populärt hos Tradera är begagnade barnkläder. Du kan tex hitta märkeskläder från Ralph Lauren tröjor till din 2-åring eller rosa Converse skor i nyskick. Andra populära produkter är IPad och DVD-boxar.

Letar du efter Damkläder så finns även det eller den populära kategorin Antik & Design.

Hitta rätt ovanliga objekt hos Tradera

Eftersom det är både privatpersoner och företag som säljer sina produkter hos Tradera så är mängden och variationen stor. Retro Tupperware är inte ovanligt att hitta hos Tradera. Kanske hittar du den där CD-skivan som du så länge har letat efter?

Kundtjänst hos Tradera

Tradera har en kundtjänst som hjälper dig med frågor när du vill sälja eller köpa begagnat. Det kan vara om du tex inte vet hur du ska lägga ett bud eller om en auktion har avslutats och du kanske behöver hjälp. Tradera har en tydlig översiktssida där du kan klicka dig vidare till rätt avdelning som gäller din fråga. Du finner även svar på vanligaste frågorna på deras Frågor & svar sida .

Tradera har en chatt med generösa öppettider mellan 8-23 dom flesta dagar under året.

Vill du prata med någon på telefon så går det även bra att ringa på 0771-392 000 vardagar mellan 8-18. Tradera svara även på e-post via ett kontaktformulär.

Så här enkelt handlar du från Tradera

Fraktkostnaden är olika beroende på produkt och säljare. Du ser fraktkostnaden på sidan som produkten visas på.