Solresor rabattkod och kampanjkoder

Aktuella Solresor rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till solresor.se

Andra besökare tittade även på

Solresor

Solresor är idag Sveriges fjärde största charterarrangör vars signum har blivit att arrangera resor med hög kvalitet, oftast på mycket bra hotell. Solresor startades år 1989 som en del av STS. De har växt från att ha bara 2 700 resenärer första året, till nästan 200 000 år 2009.

År 2000 blev Solresor först i Sverige med att arrangera charterresor till den portugisiska ögruppen Azorerna. Därefter utökades utbudet i snabb takt med spännande resmål över hela världen. Solresor var också ensamma om att lansera charterresor till Salalah i Oman.

Solresor är ett av Sveriges största tillväxtbolag och har tre år i rad legat på den s.k. Tillväxtlistan som varje år sammanställs av Ahrens Rapid Growth. Hösten 2005 såldes Solresor, inklusive det norska dotterbolag Solia, till Primera Travel Group Scandinavia. I Primera Travel Group Scandinavia ingår researrangörer och resebyråer i samtliga nordiska länder.

Rabatt från Solresor

Här på rabatt.se uppdaterar vi kontinuerligt med nya rabattkoder och kampanjer för Solresor. En rabattkod hos Solresor kan exempelvis ge fri frakt, procentuell rabatt eller rabatt på hela köpet.

Missa aldrig ett bra erbjudande!

Kolla alltid hos oss på rabatt.se innan du handlar, så missar du inte de senaste rabattkoderna och kampanjerna som är aktuella för butiken du tänkt beställa från! Varför betala mer än du behöver?