Stena Line rabattkod

Aktuella Stena Line rabattkoder och erbjudanden för december 2023

50% rabatt
Erbjudande

Aktuella kampanjer - Upp till 50% rabatt

Erbjudande

Gå med i Stena Lines lojalitetsprogram

Som medlem så erbjuder Stena Line dig massor av olika medlemsförmåner!

Erbjudande

Åk på en dagstur till Danmark - Från 169 kr

Erbjudande

Färja till Göteborg och Kiel - Från 1634 kr

Erbjudande

Besök Norge med färja - Från 704 kr (inkl bil)

Erbjudande

Just nu - Billiga priser på färjor till Finland

Erbjudande

Spara pengar med lågpriskalendern

Välj Stena Lines lågpriskalender när du bokar din resa för att hitta de absolut bästa priserna!

Erbjudande

Se alla Stena Lines rutter

Utgångna rabattkoder från Stena Line

20% rabatt
Rabattkod

Få upp till 20% rabatt på din bokning

250 kr rabatt
Erbjudande

250 kr i rabatt för Extra-medlemmar

25% rabatt
Erbjudande

Sommarrea - Upp till 25% rabatt

Res på semester med färja hos Stena Line

Stena Line hjälper dig att bekvämt åka på semester med familjen eller kompisarna. Med Stena Line kan du smidigt resa till länder som Danmark, Polen, Tyskland och Lettland. Några av Stena Lines populäraste linjer är Göteborg-Frederikshavn, Varberg-Grenå, Göteborg-Kiel och Trelleborg-Rostock.

Du kan välja bland dagsturer, kryssningar och barnsemestrar. Eller varför inte börja din roadtrip i Europa med att ta färjan ut från Sverige. Du kan också ordna med konferensresor genoms Stena Line. Genom Stena Line får du dessutom möjlighet att boka trevliga hotell, poolhus och stugor till din semester. Nu får du även tillgång till internet ombord på de flesta av Stena Lines färjor.

Stena Line är ett av världens största färjerederier med en 38 moderna färjor som täcker 18 färjelinjer i Europa. Från destinationer i Danmark och Holland kan du ta färjan vidare till Storbritannien och över till Irland. Med färja reser du enkelt med hela familjen och får en trevlig upplevelse ombord medan ni färdas mot ert resmål. Passa även på att handla billigt när du shoppar ombord till låga priser.

Boka din semester enkelt hos Stena Line

Du kan boka alla typer av resor, utom gruppresor med mer än 9 personer och konferensresor, på Stena Lines hemsida. Övriga resor kan bokas via telefon till kundservice. Stena Line har sedan infört ett biljettfritt system som innebär att du endast behöver ditt bokningsnummer för att lösa in din resa med färja. Du betala smidigt din resa med hjälp av Visakort eller Mastercard. Det är tryggt att betala med kort online hos Stena Line eftersom företaget använder sig av trygga e-handels lösningar.

Bli medlem i Stena Line extra för att spara pengar

Du som är medlem i Stena Line extra får poäng både på dina bokade resor och på köp ombord på Stena Lines färjor. Dina poäng kan sedan omvandlas till att betala din nästa båtresa med. Undantaget från denna förmån är båtresor som inkluderar boende, inträdesbiljetter eller andra arrangemang.

Spara pengar med erbjudandekod Stena Line

Med hjälp av Stena Line erbjudandekod kan du boka din semester billigt. Stena Line erbjuder ofta rabatter och förmåner i form av kampanjer och rabattkoder. Rabatt.se har samlat Stena Line erbjudandekoder på ett ställe så att du snabbt får en överblick över vilka erbjudanden som är aktuella just nu.

Så här använder du din Stena Line rabattkod

  1. Fyll i ditt önskade datum att resa och till vilken destination.
  2. I rutan för erbjudandekod fyller du in din rabattkod.
  3. Sen fortsätter du med din bokning. Kontrollera att din rabattkod applicerats korrekt och att du nu fått ett billigare pris!