Scandlines rabattkod

Aktuella Scandlines rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

Erbjudande

Aktuella erbjudanden och rabattkoder hos Scandlines

Här hittar du en lista med alla aktuella erbjudanden och kampanjer hos Scandlines!

Erbjudande

Köp biljett online, spara 85 kr

Du sparar 85 kr oavsett biljettyp och avgång om du köper din biljett online.

Utgångna rabattkoder från Scandlines

25% rabatt
Rabattkod

Få 25% rabatt på båtresa med bil

Gäller båtresa Helsingborg-Helsingör + Rödby-Puttgarden T/R, inkl bil.

Rabattkod

Fri årsavgift när du tecknar AutoBizz Smart

Teckna AutoBizz Smart senast den 15e oktober så bjuder Scandlines på årsavgiften resten av 2017.

50% rabatt
Erbjudande

Upp till 50% rabatt i shoppen

50% rabatt
Erbjudande

Spara 50% och handla ombord på Scandlines

Erbjudande

Boka Scandlines online till lägre priser!

Ett av Europas största rederier

Scandlines är ett av Europas största rederier med ett omfattande nätverk av rutter som sträcker sig till Danmark, Tyskland och Sverige och de baltiska länderna. Företagets logotype är försedd med tre olika färger symboliserar flaggan i de länder rederiet huvudsakligen trafikerar. Gult står för Tyskland, rött för Danmark och blått för Sverige. De har 13 hamnar och nio rutter i Östersjön. Företagets ambition är att kunna förse sina passagerare med en snabb pålitlig och bekväm resa. 20 miljoner passagerare ca 3 miljoner personbilar och 800 000 lastbilar färdas med Scandlines varje år. Huvudkontoret ligger i Rostock och Köpenhamn

Scandlines lägger stor vikt vid att göra passagerarens överfart snabb behaglig och effektiv. De har därför investerat i en modern flotta som håller hög standard. Samtliga färjor har ett stort utbud av restauranger och catering, de erbjuder även möjligheten till gedigen taxfree-shopping. Ombord på färjorna kan man handla öl, vin och sprit samt konfektyr kosmetika och parfym till väldigt tilltalande priser.

Scandlines har ett kvalitetssäkringssystem som är klassat av international Maritime Organisation - sjöfartens motsvarighet till ISO 9000. Det innebär att de har kartlagt, dokumenterat och systematiserat sina rutiner. Det minskar risken för att saker ska gå fel och gör det lättare att hantera situationen om eventuella olyckor skulle uppstå. Detta görs för att behålla en säker drift och för att kunna manövrera fartyget på ett betryggande sätt.

Smidig bokning på nätet

Scandlines priser är alltid i SEK. Köper du via internet görs oftast en bokning mot en bestämd avgång men är man för tidig eller försenad till hamnen kan man utan kostnad borda nästa lediga avgång om priset är detsamma. Betalning kan genomföras via vanlig bank och med kreditkort. Man kan även välja att föra över att betala kontakt. Det går också att betala via plusgiro.

När bokningen är slutförd och biljetten är betald på Scandlines kan man direkt skriva ut sin bekräftelse. Där står information om vilka färjesträckor som gäller, avgångstider antal personer osv. Där finns också ett 8 siffrigt bokningsnummer. För den som inte har möjlighet att skriva ut räcker det med att ha med bokningsnumret vid avfärd. Numret kan användas en gång därefter är det förbrukat, därför kan det betraktas som en värdehandling. När du checkar in och uppger ditt bokningsnummer ställer personalen ut riktiga resedokument. Har du inte använt din biljett inom 2 månader återbetalas beloppet till dig.

Så här använder du din Scandlines rabattkod

  1. Börja med att välja vilken rutt och mellan vilka datum du vill resa. Välj även uppgifter om antal passagerare och fordon. Om du bara vill åka en väg klickar du i ”enkel resa”.
  2. I nästa ruta väljer du vilken avgång du vill resa med.
  3. I steg 3 kan du boka din hytt om så önskas.
  4. I detta steg kan kontrollera pris och den information du hittills fyllt i. När di dubbelkollat trycker du på knappen ”nästa ”.
  5. Här anger du ditt namn och adress. Du väljer även betalningssätt och fyller i Scandlines rabattkod.