Winparts rabattkod

Aktuella Winparts rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till winparts.se

Utgångna rabattkoder från Winparts

Andra besökare tittade även på

Winparts

Hos Winparts kan du snabbt och enkelt beställa hem bildelar och tillbehör till din bil!

Utbud

Hos Winparts kan du enkelt beställa bildelar och tillbehör till din bil.

För att du enkelt ska kunna hitta rätt bildelar och modellmatchande garanti som passar just din bil så behöver du bara fylla i registreringsnumret på din bil, så kommer det upp vilka bildelar som passar till din bil!

Om du inte vill söka via ditt registreringsnummer kan du enkelt välja vilken kategori som du vill köpa din produkt från. Det finns en stor mängd olika kategorier bland annat: belysning, bilmattor, avgassystem, motordelar, fönster, bilvård och tillbehör, bagage och transport, chassidelar, interiör och bilklädsel, bromssystem och mycket mer! Under kategorierna finns det sedan underkategorier så att du enkelt ska kunna hitta vad du söker bland alla tusentals produkter som Winparts säljer!

Betalning, Leverans och Retur

Hos Winparts kan du välja att betala mellan tre olika alternativ som är:

  • Kortbetalning.
  • PayPal.
  • Klarna.

Leveranstiden hos Winparts är olika, de försöker att leverera inom 6 vardagar men har en yttersta leveranstid på 30 dagar.

Fraktkostnaden hos Winparts är olika beroende på storleken på ditt paket. Fraktkostnaden kan vara allt ifrån 119 kronor till 599 kronor. I regel skickas alla leveranser från Winparts från deras lager i Nederländerna.

Hos Winparts har du 30 dagars fri retur på bilspecifika produkter som är beställda genom ditt registreringsnummer eller bilmodell. Om du inte har beställt produkter specifika för din bil så har du 14 dagar på dig att registrera din retur.

Så använder du en rabattkod hos Winparts

  1. Lägg dina varor i kundvagnen.
  2. Gå till kassan.
  3. Under dina varor i kundvagnen finns en ruta som heter ”Ange rabattkod”.
  4. Fyll i din Winparts-rabattkod och kontrollera att rabatten dras av.
  5. Gå vidare till betalning.