Apollo rabattkod

Aktuella Apollo rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till apollo.se

Andra besökare tittade även på

Apollo

Apollo erbjuder resor till hela världen. Här kan du boka charter, flyg, hotell eller billiga sista minuten resor - Boka på apollo.se idag!"

Apollo ingår i Kuoni Scandinavia och är en av Skandinaviens största researrangörer. Idag erbjuder Apollo charterresor till 1600 platser i 32 länder, tyngdpunkten ligger dock på medelhavsregionen samt Egypten, Tunisien och Thailand. Apollos målgrupp är främst par/familjer som värdesätter enkla, trygga och smidiga lösningar kring resan och resmålsvistelsen.

Apollo är Sveriges tredje största researrangör och står för det bredaste charterutbudet med mer än 1600 hotell på 48 destinationer i 28 länder. Sol och bad

Apollo säljer charterresor till främst sol- och badresmål. På sommaren består utbudet i huvudsak av europeiska destinationer. Under vinterhalvåret är det resmål som Kanarieöarna, Thailand, Egypten, Indien och Vietnam som efterfrågas mest.

Modern och flexibel aktör Apollo ska upplevas som mer modern och mer flexibel än andra aktörer. Känslan av att man verkligen upplever ett annat land när man reser är viktig för oss. Apollo fokus ligger på frihet, småskalighet och lokal prägel.

Apollo vill erbjuda resor för alla smaker. På egen hand, i sällskap, med barn, på tu man hand. Flyget ska avgå från en plats nära där du bor och väl framme på resmålet väljer du själv om du vill ha transport till ditt boende eller tillgång till hyrbil. På resmålet finns ett brett utbud av boendealternativ, utflykter och aktiviteter.

Resor, charterresor, sista minuten resor, flyg & hotell – Boka resan på Apollo.se

Det är också viktigt att det är enkelt för dig att boka resan samt att du upplever all information lätt lättillgänglig.

Apollo kampanjkod? På sista sidan av beställnings process hitta du en fält "Ange eventuell kampanjkod " här mata du in eventuell Apollo kampanjkoder eller Apollo rabattkod från kataloger, reklam, eller den ni hitta här på rabatt.se. Endast en Apollo rabattkod per bokning gäller.

Resebolaget Apollo

Apollo är en av de största resebolagen. Med Apollo kan du resa till flera olika destinationer runt om i världen. Exempelvis Grekland, Spanien, Italien och Turkiet. Söker du dig utanför Europa så finns även Indien, Thailand, Maldiverna och Förenade Arabemiraten.

Vid första anblicken på hemsidan så får man lust att packa en väska och åka iväg. Det är lätt att drömma sig bort till en kritvit sandstrand och lugnet med en semester.

Historia

Apollo grundades redan 1986, då med bara fyra olika resmål, inom Grekland. Ett år senare ökas resmålen, men fortfarande bara inom Grekland. 1988 kallar sig företaget för Greklandsspecialisten och har då hand om de flesta öar i den grekiska övärlden. Med åren så växer företaget och resmålen blir fler och fler. 1997 kan man resa till Cypern, Gran Canaria, Teneriffa och många fler. Man lanserar även resor vintertid, vilket blir väldigt populärt.

Apollo är en bra resebyrå, vilket människor förstås uppskattar. Att resa och se världen är väldigt populärt och att komma hemifrån får en att samla ny energi. Det gäller nog de flesta resebyråer. Och desto billigare det är desto bättre ser människor att det är. På första sidan finns några höjdpunkter så som sista minuten, förslag på resor och länkar direkt till populära resmål. Om du är ute efter charter, träningsresor, kryssnigar, sol och bad eller vill se storstäder, så finns det och mycket mer att välja på hos Apollo.

Apollo samarbetar med SOS Barnbyar, och på sista sidan av din beställning kan du välja att skänka 20:- till de. Andra samarbetspartners är bland annat ECPAT, TravelLife och GreenSeat

Betalningsalternativ

Att boka en resa via Apollo är ganska enkelt. Du väljer hur många som ska resa, om du har barn med dig, datum för resan och hur hur länge du vill vara borta. Vill du ha hotellpaket, all inclusive med mera.

Apollo erbjuder flera olika betalningsalternativ. Man kan t.ex betala via direktbetalning, betala på plats i deras butik, bankgiro eller via något som de kallas för semesterkontot, en delbetalning.

Sociala medier

Apollo finns på Facebook och har flera tusen följare, som ökar hela tiden. Det är mycket bra info och bilder där. Man får veta de senaste händelserna och blir inspirerad att resa.

Nyhetsbrevet finns längst ner på första sidan, där går det att specificera vilka slags resmål man vill få information om.

Leverans

När din resa är betald och klar så finns det lite olika sätt att få biljetterna. De kan antingen skickas hem till dig per post, detta kostar 95:- per bokning och de skickar alltid till dig ca 2 veckor innan din resa. Du kan också få de mailade till din mail, vilket är snabbt och smidigt.

Så använder du en rabattkod hos Apollo

  1. För att komma till Apollos kampanjkod så måste du ta dig till sista sidan på din beställning.
  2. Längst ner på sidan knappar du in koden som du har för att den ska aktiveras.