Apollo rabattkod

Aktuella Apollo rabattkoder och erbjudanden för december 2023

Erbjudande

Sista minuten-resor från Apollo.se - Alltid Aktuellt!

Historia

Apollo grundades redan 1986, då med bara fyra olika resmål, inom Grekland. Ett år senare ökas resmålen, men fortfarande bara inom Grekland. 1988 kallar sig företaget för Greklandsspecialisten och har då hand om de flesta öar i den grekiska övärlden. Med åren så växer företaget och resmålen blir fler och fler. 1997 kan man resa till Cypern, Gran Canaria, Teneriffa och många fler. Man lanserar även resor vintertid, vilket blir väldigt populärt.

Apollo är en bra resebyrå, vilket människor förstås uppskattar. Att resa och se världen är väldigt populärt och att komma hemifrån får en att samla ny energi. Det gäller nog de flesta resebyråer. Och desto billigare det är desto bättre ser människor att det är. På första sidan finns några höjdpunkter så som sista minuten, förslag på resor och länkar direkt till populära resmål. Om du är ute efter charter, träningsresor, kryssnigar, sol och bad eller vill se storstäder, så finns det och mycket mer att välja på hos Apollo.

Apollo samarbetar med SOS Barnbyar, och på sista sidan av din beställning kan du välja att skänka 20:- till de. Andra samarbetspartners är bland annat ECPAT, TravelLife och GreenSeat

Betalningsalternativ

Att boka en resa via Apollo är ganska enkelt. Du väljer hur många som ska resa, om du har barn med dig, datum för resan och hur hur länge du vill vara borta. Vill du ha hotellpaket, all inclusive med mera.

Apollo erbjuder flera olika betalningsalternativ. Man kan t.ex betala via direktbetalning, betala på plats i deras butik, bankgiro eller via något som de kallas för semesterkontot, en delbetalning.

Sociala medier

Apollo finns på Facebook och har flera tusen följare, som ökar hela tiden. Det är mycket bra info och bilder där. Man får veta de senaste händelserna och blir inspirerad att resa.

Nyhetsbrevet finns längst ner på första sidan, där går det att specificera vilka slags resmål man vill få information om.

Leverans

När din resa är betald och klar så finns det lite olika sätt att få biljetterna. De kan antingen skickas hem till dig per post, detta kostar 95:- per bokning och de skickar alltid till dig ca 2 veckor innan din resa. Du kan också få de mailade till din mail, vilket är snabbt och smidigt.

Så här använder du din Apollo rabattkod

  1. För att komma till Apollos kampanjkod så måste du ta dig till sista sidan på din beställning.
  2. Längst ner på sidan knappar du in koden som du har för att den ska aktiveras.