Badshop rabattkod

Aktuella Badshop rabattkoder och erbjudanden för december 2023

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Badshop

Med en strävan om att bli Sveriges största återförsäljare av allt som har med badrums artiklar att göra så har Badshop kommit en bra bit på vägen. Med deras imponerande lager av olika Europeiska samt Svenska tillverkare så har du hittat din dröm butik om du skulle vilja piffa upp ditt badrum eller varför inte hel renovera och ordna en lyxig oas i form av regnskogs dusch och bubbelbadkar. Du finner kända populära märken ifrån både Europeiska och Svenska såsom Langenfeld, Grohe Gustavsberg, Hansgrohe, Noro, Lfö, Mora, Oras, Sanova med mera. I deras fyndhörna kan du alltid hitta varor till pangpriser och med din rabattkod som du hittar här hos oss kan det bli årets kap!

Badshop finns både på internet och som en fysisk butik där deras kunniga personal alltid står redo att hjälpa dig hitta precis vad du behöver. Du kan välja att beställa provbitar utan att förbinda dig till köp av kakel och golv för att se om det passar in i ditt badrum. Om du skulle ångra ditt köp har du 14 dagar på dig att returnera din vara. Badshop vill att du ska bli nöjd med ditt köp och därefter tillämpar de konsumentköplagen vid alla fall av reklamationer vilket är minst ett års garanti samt tre års reklamationsrätt.

Badshop erbjuder en kundservice i form av email, telefon samt en online chatt där du kan få hjälp om det är något du skulle behöva. För att inte gå miste om några nyheter kan du välja att prenumerera på deras nyheter. Du kan även följa Badshop på Facebook, Twitter, Youtube för maximal täckning av alla nya produkter de får in i butiken.

Badshop erbjuder en mängd olika betalningsalternativ bland annat kan du betala med VISA, MasterCard, SEB, Klarna, bankgiro eller med faktura.

Badshop erbjuder alltid fri frakt inom Sverige till sina kunder! För alla leveranser gäller transport till angiven adress men i vissa fall använder sig Badshop av DHL eller med Posten och då kan du hämta ut din vara på ditt närmaste utlämningsställe.

Så här använder du din Badshop rabattkod

För att använda din rabattkod hos Badshop behöver du bara fylla I fältet “rabattkod” under dina valda produkter. Tryck därefter på hämta så kommer du att få ditt nya smartare rabatterade pris.