Bestcanvas rabattkod

Aktuella Bestcanvas rabattkoder och erbjudanden för juni 2023

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på din beställning

Gäller vid köp över 760 kr!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Bestcanvas

Fri frakt

Fri frakt hos Bestcanvas

Handla för minst 800 kr så bjuder Bestcanvas på frakten!

Utgångna rabattkoder från Bestcanvas

10% rabatt
Rabattkod

Få 10% rabatt på din beställning

15% rabatt
Rabattkod

15% rabatt på din beställning

Gäller vid köp över 540 kr!

10% rabatt
Rabattkod

10% rabatt på din beställning

10% rabatt
Rabattkod

10% rabatt på din beställning!

Hos Bestcanvas.se laddar du enkelt upp dina personliga fotografier och Bestcanvas hjälper dig att välja det format som är mest lämpligt för just dina bilder.

Vill du överraska pappa på fars dag? Eller behöver du sommarpresent till dina medarbetare? Hos Bestcanvas.se kan du förutom personliga tavlor även beställa kaffemuggar, kuddar, mobilskal och musmattor, fotopussel – självklart även dessa artiklar med dina personliga bilder.

På Bestcanvas.se - under ”Vanliga frågor och svar” hittar du enkelt svar på de flesta frågor och funderingar som kan dyka upp gällande din beställning. Vill du hellre ha mer personlig service och få svar på frågor om produkten, priset eller leveransen erbjuder Bestcanvas.se möjligheten att enkelt kommunicera med dem via en chattfunktion på hemsidan.

Bestcanvas.se är ett miljömedvetet tyskt företag med kunden och produktkvaliteten i fokus. De planterar 1000 träd varje år, använder ekologisk el i sin produktion och optimerar transportlogistiken för en bättre miljö.

Bestcanvas.se är så säkra på sin kvalitet och prisvärdhet att de erbjuder sina kunder Lågprisgaranti. Detta innebär att om du som kund hittar din canvastavla i samma storlek och utförande hos någon annan leverantör får du det priset med en extra rabatt på 5 % hos Bestcanvas.se.