Önskefoto rabattkod

Aktuella Önskefoto rabattkoder och erbjudanden för juni 2023

50 kr rabatt
Rabattkod

Få en 50 kr rabattkod

Erhåll en rabattkod som ger dig 50 kr rabatt på din beställning när du tecknar butikens nyhetsbrev!

Erbjudande

Aktuella rabattkoder hos Önskefoto

Här hittar du alla aktiva och aktuella rabattkoder hos Önskefoto!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Önskefoto

Gör något med dina bilder!

Utgångna rabattkoder från Önskefoto

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt på hela sortimentet

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt på fotoböcker

50% rabatt
Rabattkod

Upp till 50% rabatt på fotoprodukter

50% rabatt
Rabattkod

50% rabatt på fotokalendrar och fotokort

30% rabatt
Rabattkod

30% rabatt på hela sortimentet

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt på alla fotoprodukter

30% rabatt
Rabattkod

30% rabatt på alla fotoprodukter

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt på fotoprodukter

15% rabatt
Rabattkod

15% rabatt på studentplakat

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt på fotoprodukter

Fotoprodukter av högsta kvalitet

Önskefoto är en av Sveriges ledande företag på fotoböcker och andra personliga fotoprodukter. De utlovar 100 procent nöjda kunder, enkla verktyg, exakta leverenstider och den bästa kundservicen. I Önskefotos webbutik hittar du fotoböcker, studentplakat, canvas- och plexiglasprint, agendor, fotokort och kalendrar. Med Önskefotos lättanvända verktyg skapar du själv, snabbt och enkelt, personliga och roliga fotoprodukter av högsta kvalitet. Nödvändiga program finns både att ladda ner och i online version. Önskefoto grundades i Sölvesborg 1975 och har fortfarande sitt huvudkontor där. År 2011 köptes företaget av den holländska Albelli-gruppen med marknad främst i norra Europa. Gruppen har sedan 2007 varit mycket framgångsrik och är nu en av Europas absolut ledande aktörer på personliga fotoprodukter. Önskefoto i sig är redan nu marknadsledande i Sverige och Norge och nu satsar man på att erövra hela den nordiska marknaden.

Önskefotos sajt är lättmanövrerad och inspirerande och gjord för att det ska vara roligt för dig att bevara dina bästa minnen. Du hittar också aktuella rabatter och erbjudanden. För varje produkt på sajten finns steg-för-steg instruktioner i text med bilder och i vissa fall till och med video. De ger dig dessutom tips på hur du tar de bästa bilderna, scannar material du vill använda och hur du bäst organiserar dina fotomappar. Tack för det Önskefoto! Utöver detta finns ett stort antal exempel på produkter för att ge dig ytterligare inspiration. Vem hade till exempel tänkt på att göra en egen sagobok med ditt barns eget favorit gosedjur i huvudrollen eller att fria genom en fotobok! Vidare finns för varje produkt ett stort urval bakgrunder, ramar, mallar, cliparts m.m. Med andra ord oändliga möjligheter för dig att ge utlopp för din kreativitet och personifiera, göra din produkt helt unik.

Hos Önskefoto finns två olika alternativ till betalning, via Klarna faktura eller med kreditkort: Visa, American Express eller MasterCard. Betalning sker säkert via krypterad SSL anslutning enligt kraven för Önskefotos Trygg E-handels certifiering. Önskefoto har personlig kundtjänst via e-post och telefon: 0456-14000, vardagar 08.00-16.30 och när du registrerat ditt konto kan du själv kolla din orderstatus på nätet.

Önskefoto hittar du på Facebook, Youtube och Twitter. Följer du Önskefoto på Facebook hittar du tips, erbjudanden och tävlingar som inte alltid finns på hemsidan. Du kan också prenumerera på deras nyhetsbrev och får då när du skriver upp dig direkt en rabattkod att använda vid ditt nästa köp.

Fri returfrakt

Önskefotos priser inkluderar inte frakt och fraktkostnaden för olika produkter varierar. Du hittar dock lätt portokostnaden för just din produkt under rubrikerna kundstjänst och leverans, i en lättläst tabell. Beställer du flera kopior av samma produkt betalar du mindre i frakt för t.ex. fotobok två och tre. Önskefoto skeppar över hela världen.

Så här använder du din Önskefoto rabattkod

  1. Din Önskefoto rabattkod använder du efter att du gjort klart din produkt och lagt den i varukorgen.
  2. När du fyllt i dina uppgifter för beställning får du en ”Beställningsöversikt” och där skriver du in din rabattkod från Önskefoto under rubriken “Fyll i din kod här för att få din rabatt”.
  3. Sen trycker du på knappen ”Godkänn” och går vidare med din beställning.