Optimalprint rabattkod

Aktuella Optimalprint rabattkoder och erbjudanden för april 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Optimalprint

Fotokort, kalendrar och fotoböcker hos Optimalprint!

Fri frakt
Fri frakt

Nu 48 timmars frakt inom Sverige

Leverans inom 2 dagar när du beställer från Optimalprint!

Utgångna rabattkoder från Optimalprint

30% rabatt
Rabattkod

30% rabatt på kort

Spara 30% på kort när du använder rabattkoden i kassan!

40% rabatt
Rabattkod

40% rabatt på alla kortbeställningar

Spara hela 40 procent på din beställning när du använder rabattkoden i kassan!

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt på alla kort

Vanliga frågor

Vad erbjuder Optimalprint för tjänster?

Optimalprint, under varumärket Gelato, tillhandahåller tjänster för grafisk design och tryck, inklusive möjligheten att ladda upp och förvara fotografiska bilder. Tjänsterna möjliggör design och beställning av både fysiska och elektroniska produkter, dock ej distributionstjänster. Du kan skapa produkter med egna bilder och/eller texter.

Vilka betalningsmetoder accepteras?

När du ska betala din beställning hos Optimalprint kan du välja mellan flera betalningsmetoder. De accepterar majoriteten av betal- och kreditkort, samt kontant betalning i vissa fall. Betalning sker i sin helhet vid beställningstidpunkten, om inte faktura valts där sådan tjänst erbjuds.

Hur fungerar rabatter och erbjudanden hos Optimalprint?

För att nyttja rabatter krävs ett rabattavtal. Optimalprint kan ibland erbjuda krediter för framtida köp ("Store Credits") som inte kan bytas mot kontanter eller återbetalas. Dessa krediter är personliga och giltiga i tre månader från utfärdandet.

Hur hanteras beställningar och leveranser?

Optimalprint strävar efter att behandla din beställning och tillverka dina produkter inom en arbetsdag, men kan inte garantera en specifik tidsram för detta. Leverans sker till den adress du angivit och fraktföretag väljs av Optimalprint. Elektroniska produkter anses levererade när de skickats via e-post eller finns tillgängliga för nedladdning.

Vad gäller för returer och återbetalningar?

Eftersom produkter som innehåller kundinnehåll skapas specifikt för dig, kan beställningar inte ändras eller avbokas efter att de har lagts. Detta innebär också att ångerrätten inte gäller för dessa produkter. Om produkten är defekt eller om du inte är nöjd med kvaliteten, måste du rapportera detta inom 14 dagar från mottagandet för att kunna få en ny leverans eller återbetalning, förutsatt att felet inte beror på kundinnehållet.

Så här använder du din Optimalprint rabattkod

  1. Upptäck Optimalprint: Utforska ett brett utbud av personliga trycksaker som passar alla dina behov.
  2. Välj dina favoriter: Hitta allt från unika inbjudningskort till minnesvärda fotoböcker och dekorativa canvastavlor.
  3. Använd din rabattkod: När du är i "Varukorgen", leta efter fältet "Rabattkod" placerat under produktlistan och till vänster om totalbeloppet.
  4. Aktivera rabatten: Mata in din Optimalprint rabattkod i det dedikerade fältet och klicka på "Lägg till" för att tillämpa den.
  5. Slutför köpet: Dubbelkolla att rabatten har tillämpats korrekt och fortsätt sedan till betalning för att avsluta ditt inköp.