Bokadirekt rabattkod

Aktuella Bokadirekt rabattkoder och erbjudanden för maj 2024

20% rabatt
Erbjudande

Få 20% rabatt på utvalda bokningar

Boka tid hos någon av deras anslutna specialister inom skönhet, friskvård och hälsa och ta del av erbjudandet

Erbjudande
Erbjudande

Boka allt från massage till fillers hos Bokadirekt!

Erbjudande
Erbjudande

Ge bort presentkort

Presentkortet gäller hos över 3000 olika specialister inom skönhet och hälsa i hela landet

Vanliga frågor

Vilka tjänster kan jag boka genom Bokadirekt?

På Bokadirekt kan du boka ett brett utbud av tjänster, inklusive skönhet, hälsa, och välbefinnande. Från frisörbesök och massage till nagelvård och kiropraktik, erbjuder Bokadirekt en mångsidig plattform för att hitta och boka professionella tjänsteleverantörer.

Hur fungerar betalning på Bokadirekt?

På Bokadirekt kan du betala för din bokning online via säkra betalningsmetoder som kreditkort, Klarna eller Qliro. Dessa betalningsalternativ garanterar en smidig och säker transaktion.

Kan jag avboka eller ändra min bokning?

Ja, du kan avboka eller ändra din bokning på Bokadirekt. Detta görs enklast genom att använda avbokningskoden som tillhandahålls i din bokningsbekräftelse. Observera att avbokning bör ske inom ramen för den individuella tjänsteleverantörens avbokningspolicy.

Kan jag boka tjänster för barn på Bokadirekt?

Ja, Bokadirekt inkluderar tjänster som är lämpliga för barn. Det är dock viktigt att du kontrollerar tjänsteleverantörens åldersgränser och specifika krav för att säkerställa att tjänsten passar barnets behov.

Hur väljer jag rätt tjänsteleverantör på Bokadirekt?

För att välja rätt tjänsteleverantör på Bokadirekt, rekommenderas det att du läser recensioner och betyg från tidigare kunder. Det kan också vara bra att se på leverantörens erfarenhet och specialiseringar för att säkerställa att de möter dina specifika behov.

Så här använder du din Bokadirekt rabattkod

  1. Hitta din tjänst: Utforska Bokadirekt för att upptäcka en värld av hälsorelaterade tjänster, från frisörbesök till skönhetsbehandlingar.
  2. Boka din tid: När du hittat den perfekta tjänsten, klicka på "Boka" för att välja datum, tid och eventuella extra tillval.
  3. Använd din rabattkod: I betalningssteget hittar du en sektion märkt "Bokadirekt presentkort". Ange din rabattkod i det avsedda fältet och klicka på "Lägg till".
  4. Verifiera rabatten: Kontrollera att rabatten har tillämpats korrekt och att det nya priset återspeglas i din bokning.
  5. Slutför ditt köp: Om allt ser bra ut, fortsätt till betalning för att slutföra din bokning till ett förmånligare pris.