Bokadirekt rabattkod

Aktuella Bokadirekt rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

20% rabatt
Erbjudande

Få 20% rabatt på utvalda bokningar

Boka tid hos någon av deras anslutna specialister inom skönhet, friskvård och hälsa och ta del av erbjudandet

Erbjudande

Boka allt från massage till fillers hos Bokadirekt!

Erbjudande

Ge bort presentkort

Presentkortet gäller hos över 3000 olika specialister inom skönhet och hälsa i hela landet

Vanliga frågor

Vilka tjänster kan jag boka genom Bokadirekt?

På Bokadirekt kan du boka ett brett utbud av tjänster, inklusive skönhet, hälsa, och välbefinnande. Från frisörbesök och massage till nagelvård och kiropraktik, erbjuder Bokadirekt en mångsidig plattform för att hitta och boka professionella tjänsteleverantörer.

Hur fungerar betalning på Bokadirekt?

På Bokadirekt kan du betala för din bokning online via säkra betalningsmetoder som kreditkort, Klarna eller Qliro. Dessa betalningsalternativ garanterar en smidig och säker transaktion.

Kan jag avboka eller ändra min bokning?

Ja, du kan avboka eller ändra din bokning på Bokadirekt. Detta görs enklast genom att använda avbokningskoden som tillhandahålls i din bokningsbekräftelse. Observera att avbokning bör ske inom ramen för den individuella tjänsteleverantörens avbokningspolicy.

Kan jag boka tjänster för barn på Bokadirekt?

Ja, Bokadirekt inkluderar tjänster som är lämpliga för barn. Det är dock viktigt att du kontrollerar tjänsteleverantörens åldersgränser och specifika krav för att säkerställa att tjänsten passar barnets behov.

Hur väljer jag rätt tjänsteleverantör på Bokadirekt?

För att välja rätt tjänsteleverantör på Bokadirekt, rekommenderas det att du läser recensioner och betyg från tidigare kunder. Det kan också vara bra att se på leverantörens erfarenhet och specialiseringar för att säkerställa att de möter dina specifika behov.

Din portal för skönhet och välbefinnande

Smidig bokning för skönhets- och hälsotjänster

Bokadirekt är en omfattande plattform som erbjuder en enkel lösning för att boka skönhet och hälsorelaterade tjänster. Här hittar du allt från frisörbesök och nagelvård till avkopplande massage och personlig träning. Plattformen är perfekt för dig som vill hitta och jämföra lokala tjänsteleverantörer, läsa kundrecensioner och dra nytta av specialerbjudanden.

Personlig passning och tidseffektiv planering

Med Bokadirekt kan du anpassa dina sökningar för att hitta exakt de tjänster som passar dina behov och livsstil. Vare sig det gäller en snabb klippning på lunchen eller en helkväll på spa, hjälper Bokadirekt dig att effektivisera din planering och spara tid.

För både kunder och tjänsteleverantörer

För tjänsteleverantörer är Bokadirekt en utmärkt plattform för att visa upp sina tjänster och nå ut till en bredare kundkrets. Som kund får du åtkomst till en mängd olika tjänster och kan enkelt boka direkt via webbplatsen. Detta skapar en win-win-situation för både kunder och tjänsteleverantörer i skönhet- och hälsobranschen.

Så här använder du din Bokadirekt rabattkod

  1. Hitta din tjänst: Utforska Bokadirekt för att upptäcka en värld av hälsorelaterade tjänster, från frisörbesök till skönhetsbehandlingar.
  2. Boka din tid: När du hittat den perfekta tjänsten, klicka på "Boka" för att välja datum, tid och eventuella extra tillval.
  3. Använd din rabattkod: I betalningssteget hittar du en sektion märkt "Bokadirekt presentkort". Ange din rabattkod i det avsedda fältet och klicka på "Lägg till".
  4. Verifiera rabatten: Kontrollera att rabatten har tillämpats korrekt och att det nya priset återspeglas i din bokning.
  5. Slutför ditt köp: Om allt ser bra ut, fortsätt till betalning för att slutföra din bokning till ett förmånligare pris.