Bolt rabattkod

Aktuella Bolt rabattkoder och erbjudanden för april 2024

175 kr rabatt
Rabattkod

175 kr rabatt på din resa

Rabattkod
Rabattkod

Aktuella erbjudanden hos Bolt

Erbjudande
Erbjudande

Beställ hem din favoritmat snabbt till din dörr!

Vanliga frågor

Kan jag beställa leverans av paket genom Bolt?

Ja, genom Bolt-appen kan du enkelt beställa leverans av paket till en önskad plats. Det är viktigt att se till att ditt paket är i skickligt skick och lämpligt förpackat för leverans. Observera att det finns vissa begränsningar för vad som kan skickas, till exempel värdefulla föremål, farliga ämnen eller levande varelser.

Hur fungerar Bolt Plus-prenumerationen?

Bolt Plus är en prenumerationstjänst som erbjuder särskilda förmåner, som rabatterade priser på utvalda tjänster och varor genom Bolt-plattformen. Den finns i månatliga och årliga prenumerationsalternativ och förnyas automatiskt.

Vad händer om jag vill avsluta min Bolt Plus-prenumeration?

Du kan avbryta din Bolt Plus-prenumeration när som helst genom Bolt-appen, före nästa debiteringstillfälle. Det är viktigt att notera att prenumerationsavgiften inte är återbetalningsbar, såvida du inte avbryter inom den inledande ångerperioden på 14 dagar.

Kan jag använda Bolt Plus-förmåner i andra länder?

Bolt Plus-förmåner är endast giltiga i det land där prenumerationen ursprungligen köptes. Om du vill ha förmåner i flera länder, behöver du teckna en separat prenumeration i varje land.

Hur hanteras mina personuppgifter av Bolt?

Bolt behandlar dina personuppgifter i enlighet med deras integritetspolicy. Användningen av Bolt Plus-prenumerationen resulterar inte i insamling av ytterligare personuppgifter, förutom när specifika förmåner kräver det, som till exempel förmåner relaterade till din födelsedag.

Så här använder du din Bolt rabattkod

  1. Ladda ner appen: Först och främst, ladda ner Bolts app till din smartphone för att börja.
  2. Navigera i appen: Öppna appen och gå till menyn som du hittar på vänster sida av skärmen.
  3. Använd kampanjkoden: Välj alternativet "kampanjkod" för att få fram fältet där du kan ange din unika Bolt kampanjkod.
  4. Bekräfta koden: Efter att ha fyllt i din kampanjkod, tryck på "bekräfta kod" för att aktivera din rabatt.
  5. Dela och spara: Glöm inte att du kan dela din egen unika kod med vänner och därigenom spara pengar på din nästa resa!