Uber rabattkod

Aktuella Uber rabattkoder och erbjudanden för juni 2024

50 kr rabatt
Rabattkod

50 kr rabatt på din nästa resa

Erbjudande
Erbjudande

Åk bil billigare än någonsin med Uber

Vanliga frågor

Vad erbjuder Uber för tekniska lösningar?

Uber är inte bara en resplattform. De erbjuder en teknik som förändrar hur vi beställer resor och transporterar oss från punkt A till punkt B. Deras appar och webbplatser kopplar samman resenärer med oberoende transporttjänster, inklusive kollektivtrafik, cyklar och elsparkcyklar. Uber erbjuder även matleveranser och sammanför kunder med restauranger och butiker.

Vilka resealternativ finns tillgängliga genom Uber?

Uber erbjuder en rad resealternativ för olika behov, inklusive UberX för prisvärda resor, Uber Pool för samåkning, Uber Comfort med extra benutrymme, samt lyxresor med Uber Black. För miljömedvetna finns även alternativ som Green med elfordon.

Hur fungerar Uber Eats?

Med Uber Eats kan du beställa mat från dina favoritrestauranger. Restaurangerna tillagar maten och en Uber-leveranspartner levererar den direkt till din dörr. Restauranger kan även bli partner till Uber Eats för att nå ut till fler kunder.

Vilka säkerhetsåtgärder har Uber?

Uber prioriterar säkerheten högt. De har utvecklat säkerhetsfunktioner i sin app, inklusive en nödknapp och möjligheten att dela reseuppgifter med närstående. De arbetar kontinuerligt för att skapa en säker miljö för både förare och passagerare.

Vad är Ubers engagemang för städer och samhällen?

Uber strävar efter att förbättra städers kollektivtrafik och tillgänglighet till vårdtjänster. De samarbetar med säkerhetsexperter och organisationer för att göra vägar och städer säkrare för alla. Uber erbjuder även tjänster som Uber Freight och Uber for Business för att hjälpa företag att utvecklas.

Så här använder du din Uber rabattkod

  1. Ange rabattkod: Skriv in din rabattkod vid din profil för att nyttja den vid din nästa bokning.
  2. Destinationssökning: Välj din destination och sök efter tillgängliga förare.
  3. Fordonstyper: Välj bland fordon som UberX, Uber Comfort, Uber Black och fler.
  4. Bokningsprocess: Välj upphämtningsplats och boka sen din resa, håll koll på dina notifikationer, din chafför anländer inom kort.
  5. Påbörja resan: Hoppa in i bilen och bege dig av till din destination!