Flygbussarna rabattkod

Aktuella Flygbussarna rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Flygbussarna

Vanliga frågor

Behöver jag skriva ut min elektroniska biljett?

Nej, du kan visa upp din biljett direkt på din smartphone. Alternativt kan du anteckna ditt bokningsnummer som finns under skanningskoden.

Vad händer om jag inte kan visa upp en giltig biljett under resan?

Om du inte kan visa upp en giltig biljett vid kontroll, riskerar du en kontrollavgift på 500 kr. Detta gäller även om du inte kan styrka din rätt till eventuell rabatt.

Kan jag få återbetalning för en oanvänd biljett?

Ja, outnyttjade biljetter köpta online återlöses inom giltighetstiden (3 månader) utan en administrativ avgift. Använd kontaktformuläret på Flygbussarnas webbplats och ange ditt bokningsnummer.

Hur ser jag vilka hållplatser som finns på min resväg?

För att se hållplatser, besök "Flygplatser"-sektionen på Flygbussarnas webbplats, välj din flygplats och scrolla ner för att se en karta och lista över hållplatser.

Kan jag använda min biljett för att resa i valfri riktning på linjen?

Ja, alla biljetter är giltiga i valfri riktning på den linje du har valt, vilket ger dig flexibiliteten att resa utan att vara bunden till en specifik riktning.

Smidiga resor med Flygbussarna

Bekväma transporter till flygplatsen

Flygbussarna erbjuder en smidig och prisvärd lösning för dig som söker transport till och från Sveriges största flygplatser. Med tydliga tidtabeller och frekventa avgångar är det enkelt att planera din resa till flygplatsen utan stress.

Flexibla biljettalternativ

Oavsett om du reser ensam, med familjen eller i en större grupp, har Flygbussarna ett biljettalternativ som passar dina behov. Biljetter kan enkelt köpas online, via appen eller direkt vid bussen, vilket ger flexibilitet för alla typer av resenärer.

Hållbarhet i fokus

Flygbussarna är inte bara praktiska, de är också ett miljövänligt val. Med moderna bussar som drivs av förnybara bränslen bidrar de till en hållbarare resa. Detta gör att du kan njuta av din resa till flygplatsen med gott samvete.

Så här använder du din Flygbussarna rabattkod

  1. Utforska Flygbussarna: Navigera på Flygbussarnas webbplats för att hitta pålitliga och prisvärda bussresor till och från flygplatser i hela Sverige.
  2. Sök och boka resa: Fyll i din avgångsplats och destination under "Köp biljett" för att hitta nästa tillgängliga tur.
  3. Välj biljetttyp: Ange om du är vuxen, student, pensionär eller annan kategori, och klicka sedan på "Betala" för att fortsätta.
  4. Tillämpa rabattkod: Ange din rabattkod i fältet "Använd rabattkod" och bekräfta med "Använd rabatt" för att se din rabatt tillämpas.
  5. Bekräfta och betala: Granska det justerade priset med din rabatt tillämpad och avsluta din bokning genom att följa de avslutande stegen.