HBO Max rabattkod

Aktuella HBO Max rabattkoder och erbjudanden för maj 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos HBO Max

Utgångna rabattkoder från HBO Max

50% rabatt
Erbjudande

50% rabatt för nya kunder

Vanliga frågor

Hur loggar jag in på HBO Max?

Om du redan har ett HBO Max-konto eller ett konto hos HBO Nordic med ett aktivt abonnemang, kan du enkelt logga in genom att öppna HBO Max-appen på din enhet och välja Logga in. Följ sedan anvisningarna på skärmen för att ange din e-postadress och ditt lösenord. Om du abonnerar via en TV- eller mobilleverantör men inte har ett konto, hänvisas du till att registrera dig via din leverantör.

Hur registrerar jag mig på HBO Max?

För att registrera dig på HBO Max, välj mellan månads- eller årsfakturering direkt på HBOMax.com eller via HBO Max-appen. Observera att en gratis provperiod inte ingår. Fyll i kontoformuläret, lägg till din betalningsmetod och eventuell kampanjkod, om du har en, och välj sedan Starta Abonnemang. Du är nu redo att dyka in i HBO Maxs värld av underhållning.

Hur felsöker jag inloggningsproblem på HBO Max?

Om du stöter på problem med att logga in på ditt HBO Max-konto, börja med att kontrollera att du är på rätt sida (hbomax.com/tvsignin) och att du använder en webbläsare som stöds. Om koden från din TV inte fungerar kan du begära en ny kod genom att välja Logga in igen på din TV. Försök även att använda en annan enhet, som en dator istället för en telefon, för att ange koden.

Hur skaffar jag HBO Max?

Om du undrar om du redan har åtkomst till HBO Max genom din nuvarande HBO-prenumeration via en TV- eller mobilleverantör, kan du installera HBO Max-appen och logga in med din befintliga e-postadress och lösenord. För nya användare, gå till HBOMax.com/subscribe för att skapa ett konto eller registrera dig via en leverantör som stöder HBO Max.

Vilka enheter stöder HBO Max?

HBO Max kan streamas på en mängd enheter inklusive smartphones och surfplattor (Android och iOS), datorer (via webbläsare), samt på smarta TV-apparater och spelkonsoler (Android TV, Apple TV, LG Smart TV, PlayStation, Samsung TV och Xbox). Se till att din enhet har den senaste versionen av HBO Max-appen för den bästa streamingupplevelsen.

Så här använder du din HBO Max rabattkod

  1. Utforska utbudet: Hitta dina favoritserier, filmer och exklusiva original på HBO Max.
  2. Välj prenumeration: Välj den prenumerationsmodell som passar dig och fortsätt till betalning.
  3. Skapa konto eller logga in: Ange dina betalningsuppgifter för att fortsätta.
  4. Ange rabattkod: Om tillgänglig, annars appliceras rabatter automatiskt.
  5. Bekräfta köpet: Slutför ditt köp och njut av underhållningen på HBO Max.