Spotify rabattkod

Aktuella Spotify rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Studenter får Premium gratis första månaden

Därefter endast 65 kr i månaden!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Spotify

Vanliga frågor

Kan jag överföra mina spellistor och följare till ett nytt konto?

Ja, för att flytta spellistor och följare till ett nytt konto, gör dina spellistor offentliga från ditt gamla konto och sök sedan upp dessa från ditt nya konto. Du kan lägga till de offentliga spellistorna i ditt nya konto genom att söka på ditt gamla användarnamn och följa stegen för att kopiera låtarna.

Hur stänger jag mitt Spotify-konto?

Om du vill ta en paus från Spotify eller börja om med ett nytt konto kan du enkelt stänga ditt nuvarande konto. Om du har Premium, avbryt bara din prenumeration för att återgå till gratisversionen. Annars kan du stänga ditt konto permanent via kontoinställningarna på Spotify's webbplats. Kom ihåg att du förlorar tillgång till dina spellistor och följare.

Varför stoppar musiken plötsligt?

Det kan finnas flera orsaker till att musiken pausar, som problem med Spotify-appen på din enhet, att någon annan använder ditt konto, dålig mobiluppkoppling, eller obehörig åtkomst till ditt konto. Felsök genom att uppdatera eller ominstallera Spotify-appen, ändra lösenord och logga ut från alla enheter.

Hur ändrar jag mitt landsinställningar?

För Spotify Premium-användare: Du kan använda Spotify globalt utan att ändra ditt land. Om du flyttar permanent, uppdatera dina landsinställningar och betalningsmetod i ditt Spotify-konto. För Spotify Free-användare: Du kan använda Spotify i ett nytt land upp till 14 dagar, därefter behöver du uppdatera dina landsinställningar via kontosidan.

Hur utför jag en ren installation av appen?

För att utföra en ren installation, avinstallera först Spotify-appen och ta bort alla relaterade filer och cache från din enhet. Följ sedan instruktionerna för din specifika enhet för att installera om Spotify. Kom ihåg att du behöver ladda ner musik och podcasts igen efter en ren installation.

Spotify - Din musikvärld uppkopplad

Upptäck musik och podcasts på dina villkor

Spotify gör det enkelt att dyka in i musikens och podcastarnas värld, med miljontals låtar och avsnitt tillgängliga direkt vid fingertopparna. Oavsett om du är ute efter de senaste hitsen, gamla klassiker eller vill utforska en ny podcast på väg till jobbet, har Spotify allt. Upptäck nya favoriter med personligt anpassade spellistor som "Discover Weekly" och "Daily Mix".

Skapa och dela dina spellistor

Med Spotify blir du din egen DJ. Skapa spellistor för varje tillfälle, oavsett om det är en träningslista för gymmet eller en lugn lista för söndagsmorgnar. Dela dina musikaliska upptäckter med vänner och upptäck vad de lyssnar på. Spotify Social gör det möjligt att hålla koll på varandras musiksmak och upptäcka musik tillsammans.

Lyssna överallt – utan avbrott

Spotify följer med dig, från hemmet till bilen och allt däremellan. Tillgänglig på din telefon, dator, tablet och via andra enheter som smarta högtalare och TV-apparater, garanterar Spotify att din musik och dina podcasts alltid är inom räckhåll. Med Premium kan du dessutom lyssna offline och slippa avbrott från annonser, så din musik flyter på utan stopp.

Så här använder du din Spotify rabattkod

  1. Utforska Spotify: Besök Spotify och hitta en prenumeration som matchar dina musikbehov.
  2. Upptäck Spotify Premium: Dra nytta av erbjudandet om en gratis månad med Spotify Premium.
  3. Registrera dig för Premium: Ange dina betalningsuppgifter för att aktivera prenumerationen.
  4. Njut av gratis Premium: Börja din kostnadsfria Premium-månad och upplev obegränsad musik.
  5. Lyssna obegränsat: Ta musiken med dig överallt med nedladdningsbara spellistor och reklamfri lyssning!