SkyShowtime kampanjkod

Aktuella SkyShowtime kampanjkoder och erbjudanden för oktober 2023

33% rabatt
Erbjudande

Spara över 33% med ett årsabonnemang

Få 12 månader till priset av 8!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos SkyShowtime

Utgångna kampanjkoder från SkyShowtime

30% rabatt
Erbjudande

3 månader för 159 kr

50% rabatt
Erbjudande

Lanseringserbjudande - 50% rabatt för alltid

Tjänster och Funktioner

SkyShowtime är inte bara en streamingplattform, det är en gateway till en värld av underhållning. Med en rik och ständigt uppdaterad katalog av engagerande innehåll, erbjuder SkyShowtime nya och exklusiva serier och filmer, barn- och familjeunderhållning, dokumentärer och ett arkiv fullpackat med favoriter från alla tider.

Användarvänlighet

SkyShowtime är designat med användarvänlighet i åtanke. Du kan strömma innehåll direkt till din skärm, skapa upp till fem unika användarprofiler per konto, och till och med ladda ner ditt favoritinnehåll för offline-tittande. Allt detta i HD-kvalitet med Dolby 5.1 surroundljud för en optimal tittarupplevelse.

Tillgänglighet

Med SkyShowtime kan du titta var som helst, när som helst. Du kan logga in med ditt SkyShowtime-konto via webben från din dator eller någon annan internetansluten enhet som erbjuder SkyShowtime-appen, inklusive smart-TV, smartphones, surfplattor och streaming mediaspelare. SkyShowtime kommer att finnas tillgängligt i ett växande antal länder, inklusive Sverige och flera andra länder inom EU.

Pris och Kampanjkoder

SkyShowtime erbjuder prisvärda abonnemangsplaner med möjlighet att ytterligare sänka kostnaden genom att använda en SkyShowtime rabattkod när du skapar ditt konto. Håll utkik efter de bästa rabattkoderna på rabatt.se!